Ušklopiću te!!! Miloš Popović službenik ANB-a uputio prijetnje Janku Joksimoviću a zatim ih i ostvario!

Joksimović mučki napadnut sa leđa !!! Popović organizovao grupu sitnih kriminalaca da napadnu lovca

Ušklopiću te!!! Miloš Popović službenik ANB-a uputio prijetnje Janku Joksimoviću a zatim ih i ostvario!

Pripadnici Interventne jedinice bjelopoljske policije i lovci spriječili Miloša Popovića, zvanog Alapača, da sa više sitnih kriminalaca izazove krvoproliće u Vraneškoj dolini.

Naime,Miloš Popović zvani Alapača,odlazeći predsjednik Lovačke organizacije ,,Bijelo Polje" pokušava silom,prevarom,prijetnjama,lažima i malverzacijama da po svaku cijenu ostane na čelu lovačke organizacije iako većina lovaca traži njegovu smjenu jer dužnost u lovačkoj organizaciji ne obavlja časno i u skladu sa lovačkim kodeksom. Dolaskom novog predsjednika u lovačkoj organizaciji biće raskrinkane sve afere Miloša Popovića vezane za krađu novca lovaca kao i krađu novca iz budžeta Crne Gore. Shodno tome, Popović ne bira sredstva da ostane na čelu lovačke organizacije i pokušao je ilegalno da održi sastanak u Tomaševu ne obavještavajući sve članove lovačke organizcije nego samo njemu podobne koji su trebali samo da klimnu glavom i njemu produže mandat, koji mu je po Statutu istekao još prije sedam godina, ipak to nije spriječilo Popovića da lovačkom organizacijom vlada kao diktator i krade novac iz lovačke kase.

Grupa starih i časnih lovaca,među kojima je bio i Janko Joksimović, su od kumova čuli za ovo ilegalno okupljanje jedne manje grupe lovaca okupljenih oko Miloša Popovića,koje se održava u njihovom komšiluku a s obzirom da su oni istaknuti članovi lovačke organizacije došli su da vide o čemu se radi. Za vrijeme sastanka se otvorila diskusija oko krađe novca iz lovačke kase na šta je Miloš Popović agresivno reagovao, bilo je tu uvreda psovki upućenih na račun časnih lovaca koji ne pripadaju grupi Miloša Popovića. U prostoriji u kojoj se održavao skup su primijećena lica koja nijesu lovci, koji imaju policijski dosije, a koje je doveo sa sobom Miloš Popović sa namjerom da fizički napadnu Janka Joksimovića i ostale lovce koji se ne budu pokorili bahatom ANB~e službeniku.

U jednom momentu dok je trajala diskusija između Miloša Popovića i starih lovaca  koji su rekli da ne pamte da je bilo gore stanje u lovačkoj organizaciji u zadnjih par decenija. Lovac Janko Joksimović je optužio Popovića da je lopov i lažov, te pokušava na prevaru da iznudi potpise lovaca i produži sebi mandat i tako izbjegne krivičnu odgovornost za pokradeni novac iz lovačke organizacije, kao i to da nezakonito obavlja funkciju predsjednika, jer ne može biti službenik ANB-a i direktor NVO.

Kako nezvanično saznajemo Miloš Popović je u tom momentu dao očima znak grupi delikvenata, koje je predvodio Dragomir Baltić a koje je Popović doveo sa sobom, neki od njih su u tom momentu mučki prišli s leđa Janku Joksimoviću i bez ikakvog upozorenja ga udarili u potiljak. Da nisu ostali lovci priskočili u pomoć Joksimoviću bi bio ugrožen život.

Dragomir Baltića je nastavio da nasrće na Joksimović i upućujući mu prijetnje : „Zaboravi na Tomaševo, ubiću te i polomiću ti kosti“, na šta se Miloš Popović samo podmuklo smješkao i moglo mu se vidjeti zadovoljstvo na njegovom licu, što dokazuje da je Popović organizator ovog napada i da on treba snositi krivičnu odgovornost veću nego  delikvetni koji su udarali Joksimovića.

Da nije brzo  došla Interventna jedinica policije i spriječila sukob većih razmjera, sigurno bi došlo do krvoprolića koje je Popović unaprijed isplanirao. Službenici CB Bijelo Polje su priveli Baltiće. Međutim, prijetnje Joksimoviću su se nastavile i ispred zgrade Centra bezbjednosti u Bijelom Polju, Janku je prijetnje uputio treći Baltić, Aleksandar. Joksimović strahuje za svoju bezbjednost i tvrdi da se osjeća ugroženo iz razloga što je Stanko Baltić problematično lice i sklon incidentima. Predmetne noći je bio u vidno alkoholisanom stanju.

Kako nezvanično saznajemo, Miloš Popović službenik ANB-a je svoje kafanske intimuse, delikvente sa policijskim dosijeom, prije sastanka lovaca, pripremao u obližnjoj kafani, savjetujući ih da po koju popiju, da bi im poslije planiranog incidenta našli alkohol u krvi, te da će im on završiti da ne odgovaraju krivično, preko svojih ljudi u policiji i tužilaštvu,zbog toga što su bili u alkoholisanom stanju.

Miloš Popović službenik ANB-a neza konito i silom obavlja dužnost predsjednika veoma profitabilne NVO Lovačka orgnizacija "Bijelo Polje" čime je u sukobu interesa a sa druge strane nespojivo,da jedan službenik ANB-a upravlja NVO i da stvar bude još gora iz nje nemilosrdno podkrada bjelopoljske lovce i budžet Države Crne Gore za šta postoje relevantni dokazi.

Zanimljiva je činjenica da postoji evidencija u policiji i dokazi da službenik ANB-a Miloš Popović u Lovačkoj organizaciji "Bijelo Polje" kao i ka državnom budžetu vrši teške pronevjere, na koje je javno upućivao aktivista NVO sektora Milorad Mitrović, kome je takođe Popović  prijetio smrću, pa se postavlja pitanje ko štiti Popovića od krivične odgovornosti u bjelopoljskom Mup-u? Zakon mora biti isti za sve a Popović ne smije biti iznad zakona jer da običan građanin napravi bilo kakvu manju malverzaciju u poređenju sa ovim malverzacijama koje je napravio Popović bio bi uhapšen. Zato ovim putem apelujemo na načelnika bjelopoljskog Mup-a M.Bulatovića da tretira Popovića kao svakog drugog građanina a ne da ima VIP tretman.

Recimo svako crnogorski građanin sa adresom boravka u Crnoj Gori ne može upravljati vozilom sa stranim tablicama jer je to carinski prekršaj i izbjegavanje plaćanja poreza državi Crnoj Gori, pa se postavlja pitanje kako Miloš Popović iako je službenik ANB-a vozi vozilo sa srbrijanskim tablama? Je li Popović iznad zakona?

Drugo, u ranijim tekstovima o Popoviću na portalu Kodex priložene su dvije fotografije na kojim se jasno vide saobraćajni prekršaji koje je počinio Popović, i to na jednoj slici se vidi da je parkirao svoje vozilo u suprotnu traci u ulici Slobode u Bijelom Polju i blokirao  saobraćaj duže od pola sata, što je saobraćajni prekršaj, na drugoj slici se parkirao u centru grada na trotoaru i blokirao prolaz pješacima,što je takođe saobraćajni prekršaj pa ovim putem pitamo načelnika policije gospodina M.Bulatovića jesu li njegovi službenici sankcionisali Popovića povodom ova tri očigledna slučaja? 

Slučaj Miloša Popovića je loš primjer građanima Crne Gore jer se šalje poruka da mogu da voze auta na strane table tj.ne treba da plaćaju porez za auta budžetu Crne Gore niti da plaćaju carine i PDV nego mogu lagano i lagodno da voze na strane table, kao i da mogu da parkiraju vozila u ul. Slobode u suprotnoj traci i blokiraju saobraćaj po pola sata, sprječavaju ljude da idu npr. na posao, u bolnicu, kao i to da bahato parkiraju na trotoarima u centru grada koji nijesu predviđeni za parkiranje.  

Ovim putem se poslednji put obraćam Ministru policije Mevludinu Nuhodžiću i Direktoru ANB-a Dejanu Peruničiću da spriječe svog službenika Miloša Popovića i njegovu bandu koja me teroriše već tri godine, repertiraju, uperuju puške u mom pravcu i sve na javnim mjestima, fizički nasrću na mene sa leđa i udaraju me, prijete da će me raznijeti u komade, jer ako ga državne službe ne spriječe, ja i članovi moje porodice, ćemo biti primorani da se samorganizujemo i da u samoodbrani uzmemo zakon u svoje ruke, tako sačuvam svoj život i čast mog plemena,navodi za portal Kodex na kraju svog obraćanja Janko Joksimović.

Komentari

Komentara: (15)

Crni Gruja

16. 03. 2018 - 14:08

Tipicno podmukli seljak milos popovic,nikada nije ni imao mu*a,nego nasao ove tranje, pijane klosare,konobare,narkomane,napio ih i nagavoeio da udare janka i to sa ledja,e kukavice jedne ! E janko ,sta cekas vise i molis policiju da radi po zakonu,obraz i cast ti je u pitanju,oko za oko zub za zub !
Crni Gruja

16. 03. 2018 - 14:17

Kako moze anb sluzbenik,sa adresom boravka u cg da po cg vozi srbijansko auto,zar to nije carinski prekrsaj ? Izbjegavanje placanja pireza crnoj gori ? Ili je on iznad zakona ?
Podugacak 28 cm

16. 03. 2018 - 17:37

Milose podmukli,kukavice,a sto sam ne izadjes pred janka,pa rijesite sta imate ! Ovaj put si uspio da sa tvojim olosima kukavicki sa ledja napadnes i nikad vise ! Janko sada si ti na potezu,i ne podcenjuj tu milosevu narkomancad,hoce oni da zapale auto,stalu,bace bombu,samo to su im dometi,to su sitni kriminalci i klosari.
Crni Gruja

16. 03. 2018 - 15:56

03Milos je davno trebao biti uhapsen,to je teski kriminalac,on anb sluzbu koristi samo kao paravan,da bi mogao nesmetano da diluje,reketira,krade ! Krajnje je vrijeme da ga uhapse ,ako se to ne desi,presudice mu neko,jer se vise ovaj nesoj ne moze snositi
Crni Gruja

16. 03. 2018 - 14:11

Milos kako je krenuo,brzo ce ga neko od casnih i postenih lovaca ustrijelit u samodbrani !
Podugacak 28 cm

16. 03. 2018 - 17:32

Ti janko milosa nebi ni imao zasta uskopiti,on i nema nista u gacama,da je imao prisao bi ti sam ,nebi nagovarao pijanice da te mucki sa ledja napadnu ! Na sta je on spao,na pijane klosare,nema on ni driga ni nikog,milos popovic ja na dnu,u mulju i blatu,samo nastavi tako janko !
Crni Gruja

16. 03. 2018 - 15:54

55Popovic se javno hvali po kafanama da njega nikada ne mogu smijeniti iz anb jer je on Perunicu platio lijecenje u Bg,navodno ga Milos vozio licno,time ga je zaduzio ! E ako je to tacno,jadna je ta sluzba !! A sa druge steane,ocigledno je da Milosa neko stiti iz ANB i tolerise mu kriminal i bahatost ! Milosa kada smijene on mora biti uhapsen za desetine teskih krivicnih djela !
Crni Gruja

16. 03. 2018 - 15:57

Pod hitno provjeriti kriminalne malverzacije oko prodaje DAS,kojim su milos popovic i nacelnik granicne policije grebovic ostetili drzavu za vise storina hiljada eura.
Nusret zv Nusro iz Rozaja

16. 03. 2018 - 17:01

Podrska Milosu Popovicu iz Islamske Zajednice iz Rozaja,ti si nama davao velike priloge da se izgradi dzamija,,Milos nije nikada zaboravio svoje Muslimnsko porijeklo koje vuce od plemena Kadic, nikada ti necemo zaboraviti tvoja dobra djela,ako ti zagusti u Bijelo Polje, kod nas bate u Rozaje uvijek mjesta imas !
Mojkovacki Oro

16. 03. 2018 - 16:09

Vi lovci treba da se skupite uzmete govnjave motke i izbacite milosa sa noge na nogu iz lovacke organizacije ! On vam sam otici nece,dok ga ne izbacite !
Kurdza

16. 03. 2018 - 23:00

Lako je Milosu Popovicu sluzbeniku ANB da izbjegava krivicne prijave kada jer su sudije Vukomir Boskovic i Ivan Adamovic i sudu u B.polju registrovano saradnici ANB i to ih je vrbovao licno Milos Popovic.Zasto sudija Boskovic zove preko tel Janka Joksimovica i savjetuje ga da povuce krivicne prijave protiv Milosa Popovica,dali je Boskovic svjestan da je pocinio krivicno djelo,pokusao da utice na svjedoke tj ostecene ? Cime je Milos Popovic zaduzio sudiju Boskovica,da on cini krivicno djelo,nebi li pom9gao Milosu ? Cime ga Milos drzi u saci ? Isto se odnosi i na sudiju Adamovica !
Mojkovacki Oro

16. 03. 2018 - 16:05

Ovaj milos popovic je seoski djilkos,onaj pokvareni,nema srca taj ja sam ga prebio ispred hotela u mojkovac,pobjego je kao zec,nema on cuku joksimovicu da krene na tebe nego nagovara ove klosare,on i nema pravih ljudi oko sebe to su sve bijednici i sitni dileri.stisni mu*a joksimovicu i zgazi ta govna,sta kukas po policiji,nece te oni zastitit ako sam ne pokazes zube !
Nusret zv Nusro iz Rozaja

16. 03. 2018 - 16:56

Sta ste Grujo Crni ti i ovaj Janko Joksimovic navalili toliko na Milosa,jeli to samo za to jer je musliman tj sto mu je otac Musliman,Kadic,pustite covjeka vise na miru !
Crni Gruja

16. 03. 2018 - 22:48

MILOS POPOVIC ZVANI ALAPACA IMA DVIJE NVO ,JEDNA NVO LOVACKA ORGANIZACIJA BIJELO POLJE A DRUGA NVO ANB PODGORICA HEHEHE..A TOG KO PRAVI PROCJENE O SLUZBENICIMA ANB,KO JE MILOSA PRIMIO TREBA IZBACITI SA POSLA,JA SAM SIGURAN DA JE MILOS POPIVIC NESPOSOBAN I NEPODOBAN DA OBAVLJA BILO KAKVU FUNKCIJU U ANB ! A AKO VAM JE ON SPOS9BAN ZA SLUZBU,CRNO VAM SE PISE..
Crni Gruja

16. 03. 2018 - 22:44

MILOS POPOVIC JE NAJVECI PROMASAJ ANB OD KAKO JE OSNOVANA ! NIKO VISE NIJE NANIO STETE ANB,I NIKO VISE NE NANOSI STETU ANB OD MILOSA POPOVICA,MISLIM DA JE SUVISNO NAPOMINJATI ZASTO ! MILOSOVO PRISUSTVO U AGENCIJI JE DEGRADIRALO I UNAZADILO SLUZBU !
Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.