Uhapšen Crnogorac koji je djeci slao neprimjerene poruke
Ilustracija

U Novom Pazaru

Uhapšen Crnogorac koji je djeci slao neprimjerene poruke

Crnogorski državljanin A.S. uhapšen je večeras u Novom Pazaru zbog sumnje da je djeci iz tog grada slao neprimjerene poruke preko Instagrama.

Osumnjičeni je djeci od pet, sedam i osam godina, duži vremenski period slao poruke ljubavnog sadržaja na ovoj socijalnoj mreži, rečeno je Tanjugu u novopazarskoj policiji.

A.S. se na teret stavlja krivično djelo nedozvoljene polne radnje, a policijski inspektori locirali su ga poslije prijave roditelja.

On je uhapšen u akciji koja traje od juna mjeseca prošle godine, a detaljnim operativnim radom on je večeras lociran i uhapšen na teritoriji Novog Pazara.

Kako je rečeno, određen mu je pritvor od 48 sati i on će uz krivičnu prijavu biti procesuiran.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.