Grujo Radonjić pušten da se brani sa slobode

Nakon saslušanja

Grujo Radonjić pušten da se brani sa slobode

Viši državni tužilac Grujo Radonjić, osumnjičen za zelenašenje, pušten je da se brani sa slobode nakon što je saslušan u Specijalnom državnom tužilaštvu (SDT).

Specijalni policijski tim juče je po nalogu SDT-a pretresao nekoliko stanova u Podgorici. Među osobama čije stanove policija pretresa su i prostorije Radonjića.

Radonjić je pod lupom kolega zbog sumnje da se bavi zelenašenjem duži niz godina, što on negira.

Povodom ovog slučaja oglasili su se i iz Tužilaštva ne navodeći konkretne informacije izvršenog pretresa.

“Rukovoditeljka i državni tužioci u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici opredijeljeni su za odlučnu borbu protiv svih oblika kriminala, u odnosu na sve, a posebno one kojima je povjerena uloga krivičnog gonjenja izvršilaca krivičnih djela”, saopštili su iz Tužilaštva.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.