Košarkašice Budućnosti odbranile trofej
Ilustracija, Foto: Arhiva

Košarkašice Budućnosti odbranile trofej

Košarkašice Budućnost Bemaksa pobjednice su Kupa Crne Gore.

Podgorički tim je danas u Igalu, u finalnom meču završnog turnira, savladao Lovćen Bemaks 95:57 (24:15, 26:12, 26:12 i 19:18) i sedmi put uzastopno osvojio trofej.

Budućnost je i prošle godine bila bolja od Lovćena, a večeras je osvojila deveti trofej Kupa Crne Gore.

Najbolja je, osim posljednjih sedam, bila i 2007. i 2008. godine.

Budućnost je opravdala ulogu favorita, u finišu prve četvrtine prvi put je stekla dvocifrenu prednost (24:13), u 16. razlika je iznosila 21 (39:18), a u 19. minutu 27 poena (50:23).

Na kraju treće četvrtine bilo je 37 (76:39), a u posljednjem dijelu meča i 40 poena.

Najefikasnija u podgoričkom timu bila je Milena Jakšić sa 36, Anđelika Petrašinović dodala je 18, Nikolina Babić 13, a poen manje Andrea Jovićević.

U cetinjskom timu najbolja je bila Teodora Šarić sa 19 koševa.

Rtcg/Mina

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.