Ovaj ulični prodavac bi vam prodao i pijesak usred Sahare (FOTO)
Foto: Le Quoc Phong

Vijetnam

Ovaj ulični prodavac bi vam prodao i pijesak usred Sahare (FOTO)

U Vijetnamu se pojavio ulični prodavač ribe, koji je toliko sladak da bi vam sigurno uspio prodati i pijesak u sred Sahare.

On je trogodišnji mačak, a njegov vlasnik Le Quoc Phong mu je dao ime Pas.

Foto: Facebook

Kao i svaki biznismen, Pas je uvijek dobro i prikladno odjeven.

Njegov vlasnik ga često fotografiše, a te fotografije su im omogućile pojavljivanje na svim važnijim medijima u Vijetnamu, Tajlandu i Kini.

Foto: Facebook

U intervjuu za web sajt "BoredPanda", Le Quoc Phong je izjavio da je svom ljubimcu dao takvo ime zbog toga što dok diše, čuje se kao štene. Zato na većini fotografija ima otvorena usta.

Neki su govorili da se Pas osjeća neudobno u odjeći koju nosi, što je vlasnik opovrgnuo, prenose Nezavisne.

Foto: Facebook

U galeriji pogledajte zašto su ovaj mačak i njegov vlasnik postali prava internet senzacija, a njihove avanture možete pratiti i putem Instagram i Facebook  profila.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.