Doboj: Pucano na policiju, blokiran prilaz gradu

Doboj: Pucano na policiju, blokiran prilaz gradu

Policija Republike Srpske blokirala je prilaze Doboju danas nakon što je pucan na pripadnike policije.

Dobojski policajac lakše je povrijeđen u fizičkom obračunu tokom današnjeg hapšenja lica koja su pucala na policiju u naselju Miljkovac u Doboju, rečeno je Srni nezvanično u Bolnici “Sveti apostol Luka” u ovom gradu.

Policajac ima povrede zadobijene usljed guranja prilikom hapšenja lica, koje je takođe povrijeđeno tokom hapšenja, prenosi ATV.

Srna nezvanično saznaje da je policijska patrola u Miljkovcu zatekla dva lica tokom konzumiranja opojnih droga.

Jedno lice je uhapšeno, a za drugim policija traga nakon što su u Miljkovcu danas pucali na policiju, rečeno je Srni u Policijskoj upravi Doboj.

Dobojska policija uhapsila je Benjamina Ćosovića (22) iz Tešnja nakon današnje pucnjave na patrolu policije u Miljkovcu, saznaje Srna nezvanično.

Mustafa Hasanbašić iz Tešnja je u bjekstvu i za njim traga policija Tuzlanskog kantona na čije područje je pobjegao nakon pucnjave.

Postavljeni su kontrolni punktovi policije na saobraćajnici u naselju.

Incident se dogodio u 12.08 časova.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.