Ubjedljiv trijumf Budućnosti Bemaks u Beogradu

WABA LIGA

Ubjedljiv trijumf Budućnosti Bemaks u Beogradu

Košarkašice Budućnost Bemaksa pobijedili su večeras u Beogradu ekipu Partizana 81:62 (16:17, 21:15,22:12 i 22:18), u utakmici sedmog kola WABA Superlige.

Podgorički tim, koji je dobio i prvi međusobni duel (77:49), petim trijumfom u Superligi obezbijedio je plasman na finalni turnir.

Slavio je dva puta i protiv Medveščaka (88:50 i 77:59) i jednom protiv Celja (59:50). 

Poražen je u gostima od Celja (59:51) i bugarske Montane (67:61). 

Najefikasnija u pobjedničkom timu bila je Nikolina Džebo sa 12, Anđelika Mitrašinović dodala je 11, a po poen manje Božica Mujović i Nikolina Babić.

U beogradskom timu najbolja je bila Ivanka Matić sa 17 koševa.

Budućnost Bemaks će u posljendjem kolu, 14.marta, ugostiti Montanu.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.