Serhio Ramos vozi Fiću! (VIDEO)
Foto: Screenshot/Youtube

Serhio Ramos vozi Fiću! (VIDEO)

Serhio Ramos je ponosni vlasnik jednog svima nama dobro poznatog automobila: fijata 600, iz milošte nazvanog - fića!

Istina, ovaj koji je Serhio Ramos za rođendan dobio od brata prilično je nabudžen, procjenjuje se da košta oko 10.000 eura, možda i više.

Ali kako to sam navodi as madridskog Reala: “Klasika nikad ne umire”. A da zaista tako i misli možda najbolje svjedoči to što Serhio nije mogao da odoli.

Odmah je na Realov trening stigao baš u fići. Mogao je da se i lično uvjeri koliko pogleda izaziva njegov novi ljubimac. Fotografije njegovog fiće momentalno su preplavile španske medije.

Nije sigurno udoban kao neka limuzina, niti brz kao neki super-auto, ali ima svoj šmek. Vječni.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.