Uhapšena jer je javno pozvala muškarce na seks, napisala i broj sobe
Foto: Ilustracija

Devetnaestogodišnja blogerka

Uhapšena jer je javno pozvala muškarce na seks, napisala i broj sobe

Blogerka Je (19) podijelila je sa svojim prijateljima na društvenim mrežama kako će imati seks sa svakim muškarcem koji posjeti hotel u kojem je odsjela.

Ona je objavila i broj sobe u koji muškarci mogu doći - 6316.

Taj potez oduševio je muškarce širom svijeta pa je hiljade njih ubrzo potražilo na recepciji, prenosi Kurir.

Kasnije, kada je shvatila šta je napravila, na društvenoj mreži je objavila kako se samo šalila i molila ljude da prestanu da šeruju njenu objavu. Hotel je nazvao policiju, ali do tad se Je već odjavila iz hotela.

Našli su ju u drugom hotelu par dana kasnije i uhapsili zbog prostitucije i uznemiravanja osoblja i gostiju hotela zbog čega je platila kaznu od 57 funti i 15 dana provela u zatvoru.

Osim toga, blokirali su joj i društvene mreže.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.