Dejvid Geta zatvara Exit!
Dejvid Geta

Dejvid Geta zatvara Exit!

Nakon što su svjetski mediji EXIT nedavno proglasili "većim nego ikad", ove godine kao možda nijedne prije, sa glavne bine festivala čuće se najveći broj najaktuelnijih hitova današnjice!

 Pored toga što su pojedini strani mediji ovogodišnji program već proglasili "silovitim", istina je da će konačna lista glavnih zvijezda biti duplo duža!

Prve zvijezde u novom talasu već su tu, pa će tako glavnu binu u četvrtak 12. jula pokrenuti nezaustavljiva američka rok kantautorka LP, koja je osvojila svjetsku muzičku scenu singlom „Lost On You“, jednom od najupečatljivijih ljubavnih pjesama tekuće decenije, kao i kroz saradnju sa Rijanom, Kristinom Agilerom i mnogim drugim zvijezdama.

A veliko muzičko finale i spektakl zatvaranja glavne bine u nedjelju 15. jula biće pod dirigentskom palicom najvećeg svjetskog hitmejkera i francuskog plesnog Golijata - Dejvida Gete!

Najuspješniji muzički producent 21. vijeka i jedini DJ koji je prodao vrtoglavih 50 miliona albuma i singlova, ostavši pritom sa obije noge čvrsto na zemlji, vraća se na jedan od svojih omiljenih festivala čiju pozivnicu je imao i prije 12 godina kad je krčio put do današnjeg statusa muzičke ikone! 

O njegovoj liderskoj poziciji u muzičkoj industriji govore i podaci da Geta iza sebe ima preko devet (9!) milijardi YouTube pregleda i preko 100 miliona fanova na društvenim mrežama!

EXIT festival biće održan od 12. do 15. jula na Petrovaradinskoj tvrđavu u Novom Sadu i predstaviće neke od najtraženijih svjetskih zvijezda kao što su Migos, David Guetta, Ziggy Marley, Fever Ray, LP, Alice Merton, Nina Kraviz, Richie Hawtin, Adam Beyer b2b Ida Engberg, Maceo Plex, Solomun, Amelie Lens, Ben Klock, Jax Jones, Ofenbach, Mahmut Orhan, Carl Craig, Tale of Us, Sevdaliza, Burak Yeter, Madball, Brujeria, Ofenbach, Slapshot, Dog Eat Dog, Slaves, Idles, Asphyx, Bombers i mnoge druge.

Ulaznice po promotivnoj cijeni sa 60% popusta od finalne, za 58 EUR prodaju se putem mreže Gigstix Montenegro na 54 prodajna objekta "Tobacco S Press" u 23 grada Crne Gore, a na sajtu zvanične turističke agencije exittrip.org dostupni su i turistički paketi koji pored ulaznica, sadrže i opcije za smještaj i prevoz do EXIT festivala.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.