Zbog OVE opcije WhatsApp je u prednosti u odnosu na druge aplikacije
Foto: Ilustracija

Brisanje poruka

Zbog OVE opcije WhatsApp je u prednosti u odnosu na druge aplikacije

Brisanje nepromišljeno ili greškom poslate poruke na WhatsAppu opcija je koju su mnogi dočekali širom otvorenih ruku. Nažalost, i u ovom slučaju aplikacija je davala vremensko ograničenje tokom kojeg možete obrisati poruku.

Sve do sada imali ste svega sedam minuta da uvidite grešku i kliknete „unsend“, odnosno „delete for everyone“.

Kako se šuška, WhatsApp će novim apdejtom dozvoliti rok od 4,096 sekundi, odnosno 68 minuta i 16 sekundi za brisanje poruke. 

Inače, ovo je prvi put da je WhatsApp poslušao želje korisnika koji su godinama molili za ovakvu funkciju. Za razliku od Telegrama, poruka obrisana na WhatsApp briše se za sve korisnike konverzacije, a ne samo za vaše oči.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.