Ukradenim bagerom uništili krov radnje i opljačali je (VIDEO)
Foto: Screenshot

Dablin

Ukradenim bagerom uništili krov radnje i opljačali je (VIDEO)

Višečlana kriminalna banda opljačkala je supermarket Lidl u Dablinu u koji je upala ukradenim bagerom uništivši radnju, prenose lokalni mediji.

Incident se dogodio u petak usred jake sniježne oluje Ema koja je paralisala Irsku. Mnogi putevi bili su neprohodni, a radnje ostale zatvorene.

Policija je saopštila da je osam osoba uhapšeno zbog toga.

Bager je vjerovatno bio angažovan na raščišćavanju snijega u oblasti dok ga lopovi nisu ukrali. Oni su čak postavili barikade na prilazu prodavnici kako bi spriječili policiju.

Osim toga, pedesetak policajaca zasuli su kamenicama i grudvama.

Na društvenim mrežama pojavili su se snimci na kojima se vidi kako bager uništava krov prodavnice koji se potom urušava.

Takođe vidi se i neuspješan poduhvat lopova da kašikom bagera razvale kasu. U tome su ih na kraju spriječili policajci koji su se pješke probili i uhapsile neke od vinovnika.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.