Trka policijske patrole sa „lamborginijem“, pokrenuta istraga (VIDEO)
Foto: Screenshot

Florida

Trka policijske patrole sa „lamborginijem“, pokrenuta istraga (VIDEO)

Patrola saobraćajne policija na Floridi snimljena je kako se u vozilu „dodž čardžer" trka sa „lamborgini aventadorom“ na auto-putu, a čim se snimak pojavio na društvenim mrežama, podignuta je i istraga.

„Ne zanima me koliko su filmovi o Pobjesnelom Maksu interesantni. Nije 'kul' da se policija takmiči sa trkačkim automobilima. Posebno zbog činjenice koliko vole da kažnjavaju druge vozače. A treba i da znaju bolje nego da u 'dodžu' pokušavaju da se trkaju sa 'lamborgini aventadorom'“, navodi se u tekstu pored snimka.

Iz uprave saobraćajne patrole nijesu ništa dalje otkrili, sem da je pokrenuta istraga.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.