ASTRO: Šta nas čeka u mjesecu u kojem dočekujemo proljeće?
Ilustracija, foto:Pixabay

Veliki mjesečni horoskop

ASTRO: Šta nas čeka u mjesecu u kojem dočekujemo proljeće?

Danas je počeo mjesec u kojem ćemo reći zimi „doviđenja“ i polako početi da pripremamo majice sa kratkim rukavima.....A šta nas čeka u martu, u promjenljivom mjesecu, u mjesecu u kojem se zima i proljeće miješaju? Pa, hajmo da probamo da vidimo...

OVAN

Ljubav

U ljubavi, Ovnovi tokom marta mjeseca nastupaju žestoko, vruće! Ako vas ne „potkači“ neka emotivna priča odmah na početku mjeseca, dok su Venera i Jupiter iz polja strasti u trigonu i ako vam ne donese da se onako, romantično i strasno zaljubite, nećete morati da čekate dugo na nove prilike! Evo već tokom prve dekade Venere u vašem polju ličnosti, i u suštini – vrijeme za privlačenje emotivnih prilika u vaš život, zvanično kreće i to punom parom! Bićete toliko „okupani“ pozitivnom energijom ove planete, da nećete morati da uradite ništa da biste zaveli one oko vas. Naprotiv, suprotni pol će se lijepiti kao magnet za vas, a na vama će biti odabir....kao i da se odlučite da li ste za vezu ili samo za ljubavne „igrarije“. I jedno i drugo može, pa izvolite – uživajte! Tamo negdje, polovinom mjeseca, neki eks partner može pokušati da vam ponovo zakuca na vrata srca – vi birajte šta ćete sa tom „ljepotom“ da uradite. No, bivši nijesu bez razloga bivši....pa razmislite da li prošlosti vrijedi davati još jednu šansu. Ako imate partnera, ovaj mjesec nije savršen, ali je prilično dobar. Sve se na lakši način može srediti i ispeglati. Vi upravljate emotivnim odnosima tokom marta i od toga kako budete „vodili“ vezu, tako će vam i biti....

Posao

A na poslu – dinamično, snažno, puno dešavanja. Imate izuzetne mogućnosti da napravite pravi mali „bum“ i da se probijete do vodećih pozicija. Doduše, imate i šansu da sve to zabrljate ako budete kasnili, ako budete oklijevali ili ako dozvolite da vam nesigurnost „potkopa“ temelje planova. Zvijezde vam daju nevjerovatne prilike, ali moraćete svojski da zapnete, da budete odlučni i istrajni u onome što želite. Novac će vas „htjeti“ tokom marta, pametno ga iskoristite i ne rasipajte na nebitne stvari.

Zdravlje

Pun Mjesec u polju zdravlja početkom mjeseca skreće vam pažnju da promijenite neke životne navike i više se okrenete sebi. Potrebno vam je kretanje i fizička aktivnost. Od ulaska Sunca u vaš znak, početkom treće dekade marta, ulazite u energetski mnogo jaču fazu.

BIK

Foto: Ilustracija
Ljubav

Prvih nedjelju dana marta mjeseca daju slobodnim Bikovima priliku da upoznaju vanredno zanimljivu, pomalo ekscentričnu, ali nadasve privlačnu i harizmatičnu osobu. Sa njom vas može upoznati prijatelj ili kolega, a postoje šanse da i u nekim izlascima i druženjima „nabasate“ na nju. Ako propustite ovu priliku, ulazite u period kada vam je vaša vladarka Venera „iza leđa“ u polju tajni i povlačenja, što će se na vas dvojako odraziti. Neki Bikovi će se povući u sebe, osjetiće izvjestan pad energije i samo će se premještati sa kreveta na fotelju i obrnuto. Neće biti zainteresovani ni za kakve posebne društvene aktivnosti, sve tamo negdje do kraja druge dekade marta. Tek tada će „živnuti“ i krenuti u akciju. Na druge Bikove pak, ovi se aspekti mogu odraziti kroz mogućnost ulaska u neke neobavezne, tajne aktivnosti, koje će biti vezane samo za strast i seksualnost i ništa više od toga. Ako imate emotivnog ili bračnog partnera, ovaj mjesec vam ne dozvoljava da budete u prvom planu. Moraćete sebe da podredite željama i potrebama osobe koju volite, da se usmjerite u potpunosti na nju i da nekako sebe „potisnete“. No, ulaskom u treću dekadu ovo će sve početi jako da vas smara i tada su mogući problemi i konflikti sa partnerom.

Posao

Poslovno – onako. Jeste da ćete u ovaj mjesec zakoračiti pod moćnim aspektima Venere i Jupitera koji vam mogu donijeti i unapređenje, i poboljšanje poslovnih pozicija, i jake poslovne kontakte i saradnje, čak i sa inostranstvom....ali brzo poslije toga ulazite u fazu kada ćete raditi mnogo, a ipak nećete uspijevati da u potpunosti budete zadovoljni. Ni finansijskim dijelom nećete baš biti ushićeni, jer će prilivi biti neredovni, a od početka treće dekade, mogu se pojaviti čak i veći troškovi ili potreba da platite zaostatke....

Zdravlje

Vladarka polja zdravlja je u lošoj poziciji maltene tokom cijelog mjeseca, tako da nećete moći da se pohvalite nekim velikim nivoom energije. Šta više, moguće je da će vam imunitet prilično biti narušen, pa se čuvajte, čak i najobičnijih prehlada.

BLIZANCI

Ljubav

Naglašeno polje prijatelja, društvenih aktivnosti i interakcija sa drugima, daje Blizancima lijepe ljubavne prilike tokom marta. Doduše, neki od vas će imati priliku da se zaljube već na samom početku mjeseca, dok Merkur i Venera budu u trigonu sa Jupiterom, i to preko poslovnog segmenta. Ako u prvih nedjelju dana otpočnete emotivnu priču, ona će biti obojena jakim zanosom i snagom emocija. Nakon toga, planete prelaze u sektor društvenosti, donoseći vam neke druge prilike. Ono što će vam tada biti najvažnije jeste da sa osobom koja vam se dopada imate odličnu i zabavnu komunikaciju, jer prave riječi, prije nego nečiji fizički izgled, pronalaze put do vašeg srca. Polovinom marta, kvadrat Merkura i Venere sa Saturnom doneće nekima od vas osobu sa većom razlikom u godinama, ali može pokrenuti i neku prošlost prema vama ponovo. Što se tiče onih koji su u vezama i brakovima, sve do kraja druge dekade biće prilično teško uspostaviti neku kvalitetnu komunikaciju i sklad sa partnerom. Non stop ćete ići „gore-dolje“, jednog dana u savršenom razumijevanju, već narednog – kao da ste u ratu. Posljednjih desetak dana marta doneće nešto mirnije i stabilnije funkcionisanje i kakvo – takvo primirje između vas.

Posao

Početak mjeseca – dobar, uz manje turbulencije, ali uspijevate da ostvarite svoje poslovne namjere. Ulaskom Merkura, planete koja vlada vašim znakom, u Ovna – dobijate podstrek da budete aktivniji, angažovaniji, da neuporedivo jače nego do tada „jurnete“ ka svojim ciljevima. Ipak, treba se čuvati impulsivnosti i toga da bez razmišljanja djelate, jer tako možete napraviti više štete nego koristi. Kada Merkur krene retrogradno, tokom treće dekade, dobićete priliku da ispravite ono što ste propustili.

Zdravlje

Zdravstvena situacija – promjenljiva. Jupiter ide retrogradno u vašem polju zdravlja, opominjući vas da ne gurate pod tepih neke probleme, već da im se posvetite. Ukoliko ste mlađi pripadnik znaka, potrebno vam je više kretanja i rekreacije.

RAK

Ljubav

Prva polovina marta je stabilnija kada su emotivne veze i brakovi u pitanju. No, ni u njoj neće biti baš sve savršeno, jer će s vremena na vrijeme dolaziti do rasprava sa voljenom osobom i to uglavnom u situacijama kada ćete oboje preispitivati vjernost i iskrenost onog drugog. Kada u drugom dijelu marta mjeseca Mars uđe u vaše polje ozbiljnih partnerstava, imamo dvojaku situaciju. Kod nekih Rakova ovaj će aspekt potencirati kod partnera da pruže više jedno drugom, da se nekako čvršće „drže“ zajedno i da se posvete odnosu. Kod nekih drugih pak, ovaj aspekt, ako već postoje nesuglasice koje traju duže vreme, može samo donijeti porast loše energije i jačanje nesuglasica. Nadam se da ćete vi i vaš partner biti u ovoj prvoj „grupi“...Što se tiče slobodnih Rakova, vama je polje karijere toliko naglašeno ovog mjeseca da ćete se ili u potpunosti posvetiti poslu....ili ćete pak potencijalne partnere „tražiti“ preko ovog segmenta. Privlačiće vas osobe koje su starije od vas, koje odaju utisak postojanosti i stabilnosti, onih na koje se može osloniti i sa kojima veza može trajati...Drugi dio marta mjeseca može donijeti baš jednu takvu „personu“ u vašu blizinu. Napomena – sve ono što otpočnete u prvom dijelu marta – neće potrajati...

Posao

U prvom dijelu mjeseca jako je naglašeno sve ono što se vezuje za inostranstvo, putovanja, obrazovanje, kurseve, seminare. Možete ostvariti neke bitne ciljeve i povezati se sa važnim ljudima koji će biti od pozitivnog uticaja na vašu karijeru. Ostatak mjeseca više donosi okrenutost tekućim poslovima i postojećim saradnjama. Manji problemi u ovom segmentu, pogotovo u trećoj dekadi, kada će neka poslovna partnerstva doći na preispitivanje, a u isto vrijeme – i vi ćete više biti skloni greškama u radu.

Zdravlje

Zdravstvena situacija će dosta oscilirati tokom cjelokupnog perioda. Stariji Rakovi neka se češće kontrolišu kod ljekara, a mlađi mogu više nego inače biti skloni padovima imuniteta, umoru, prehladama i virusnim infekcijama.

LAV

Foto: Ilustracija
Ljubav

Lavovima po pitanjima ljubavi konačno počinje da „sviće“ tokom marta mjeseca. I bilo je vrijeme. Previše dugo ste pokušavali da se izborite sa planetarnim energijama koje vam ne odgovaraju i koje su vam u život, doduše, donosile emotivne prilike – ali ne onog tipa koji je vama blizak i prijemčiv. Kada planete polako počnu da se sele u vatreni znak Ovna, već krajem prve dekade marta, i nivo vaše spremnosti za „vruću ljubav“ počeće da se povećava velikom brzinom. Još kada i Sunce, vladar vašeg znaka, pređe u Ovna početkom treće dekade mjeseca – sve je na vašoj strani. Doduše, istina je da planete potenciraju vaše deveto polje – putovanja, obrazovanje, inostranstvo, strance i osobe koje su iz drugih gradova, ali kada se srce lijepo zagrije, ni jedna razdaljina nije prevelika. Čak i kada je „tamo daleko“ ljubav nije manje vrijedna i lijepa....Što se tiče Lavova u vezama i brakovima – kod vas je situacija, pa....onako, srednje žalosna. Par dana funkcionišete u redu, a onda upadnete u situacije koje donose da se distancirate jedno od drugog....i tako non stop, u krug. Umjesto da se oboje fokusirate na razlike, pokušajte da se više usmjerite na ono u čemu oboje uživate...na taj način ćete lakše proći kroz ove dane..

Posao

Pun Mjesec u polju finansija početkom mjeseca upozorava vas da ste blizu nekih svojih limita i da je vrijeme da se ozbiljnije posvetite sređivanju novčanog segmenta. Ovo će pogotovo biti naglašeno tokom treće dekade mjeseca, kada vam se neki loši finansijski potezi mogu obiti o glavu...Generalno gledano, u drugom dijelu mjeseca ćete nešto lakše izlaziti na kraj sa situacijama u poslovnom segmentu, ali malo je izvjesno da ćete moći da se pohvalite nekim naročitim uspjesima.Možda oni koji rade sa inostranstvom....

Zdravlje

Vaša energija jeste nešto jača nego tokom prethodnog mjeseca, ali ne smijete previše forsirati sebe. Povremeni padovi snage i imuniteta biće posljedica toga što se previše trošite i iscrpljujete. Starijim Lavovima hronične tegobe pojačane.

DJEVICA

Ljubav

Djevice ulaze u mart mjesec pod divnim ljubavnim aspektima....i sa punim Mjesecom u polju ličnosti. Šta mu sad pa to znači, pitate se vi? Pa ovako – znači da će neki od vas tako duboko i snažno da se zaljube, da ih neće biti ni malo briga da li se osoba za kojom gorite na bilo koji način uklapa u vaš stil života, u to što drugi od vas očekuju, po godinama, po vjerskom opredjeljenju, po zauzetosti ili nezauzetosti, po razdaljini koja vas dijeli....Biće važno samo jedno – to što ova osoba u vama izaziva maltene pa opsesiju, zavisnost, što vas na svaki mogući način „budi“ i prožima do srži. E sad....da li će ova ljepota potrajati, to ćemo tek da vidimo, jel da? Kod nekih hoće, a kod onih drugih....pa, biće divno, koliko god da traje....Polje strasti je naglašeno tokom cijelog marta mjeseca, pa drage Djevice, otpustite sve svoje kočnice i spremite se za jednu uzbudljivu vožnju...Što se tiče onih koji su u vezama i brakovima, uglavnom tu neće biti baš toliko loša atmosfera, i pored toga što Jupiter – planeta koja vlada vašim partnerstvima, kreće retrogradnim hodom. Imaćete par „situacija“ sa voljenom osobom koje mogu dovesti do trenutnog hlađenja i distanciranja, ali ovo su sitnice koje je relativno lako i brzo prevazići.

Posao

Po pitanju finansija, nećete loše proći tokom marta. Prva i treća dekada su vam najisplativije, pogotovo što u ovoj posljednjoj možete prigrabiti i neki novac koji zaista niste očekivali. Poslovno – non stop će biti prisutne neke manje turbulencije, ali ćete vi dosta dobro uspjevati da se snađete u njima. Pošto u trećoj dekadi vladar vašeg znaka Merkur, kreće retrogradnim hodom, potrudite se da ne pravite greške, naročito u brzini i impulsivnosti, jer ćete posle morati da se bavite njihovim ispravljanjem i sređivanjem.

Zdravlje

Zdravlje – onako. Vama će izgledati da ste super, osjećaćete se da možete da pomjerite brda i doline....a onda će vas neki najobičniji virus strpati u krevet na nedjelju dana....Probleme mogu imati starije Djevice, naročito one koje boluju od sinusa, ali i problema sa kičmom.

VAGA

Ljubav

Već na samom početku mjeseca, dok Merkur i Venera prave trigon sa Jupiterom – prva prilika se otvara slobodnim Vagama za malo ljubavnih igrarija. Ova osoba može biti vezana za poslovnu tematiku, ali može biti i neko ko živi u drugom gradu, a sa njom vas upoznaje prijatelj ili kolega. Kada vaša vladarka pređe u znak Ovna i polje ozbiljnih emotivnih partnerstava, e tek tada na scenu stupaju najveće zanimljivosti tokom marta. Venera u Ovnu doduše i nije baš u lijepoj poziciji, ali svakako izuzetno privlači suprotni pol, tako da ćete biti okruženi udvaračima i osećati se kao da ste na sedmom nebu. Doduše, ako planirate da ove veze koje započinjete potraju, moraćete ili da smanjite svoja očekivanja, ili da budete spremni da se prilagodite čak i onim okolnostima koje vam baš i ne odgovaraju. Polovinom mjeseca, Venera će praviti kvadrat sa Saturnom, pa evo prilike da se neki bivši, ničim izazvan – pojavi. Može doći do nekog brzinskog seksualnog kontakta, ali uglavnom će Vage odbiti ponudu bivšeg partnera da se odnos na bilo koji način obnovi. Ako ste zauzeti, prihvatite činjenicu da ćete morati da igrate kako partner svira. Ako se prilagodite, imate relativno korektan period. Ako ne....pa, biće burno....

Posao

Prva dekada mjeseca je fenomenalna po pitanju posla i u tom periodu hvatajte svaku moguću priliku koja vam se ukaže, jer već nakon tog perioda ulazite u nešto turbulentije dane. Poslovna partnerstva i saradnje će biti na ispitu tokom ovog mjeseca i biće potrebno mnogo vašeg strpljenja i spremnosti za kompromis da biste iz svega ovog izašli bez velikih problema. Merkur kreće retrogradnim hodom u istom ovom polju i potrebno je da se neki dogovori i ugovori preispitaju. Potrudite se da ne pravite greške....

Zdravlje

Nepovoljan zdravstveni period. To ne znači da će vam se desiti bilo šta strašno, već da nećete imati dovoljno energije za sve. Preporučuje vam se da što više budete u pokretu, na svježem vazduhu i da iskoristite svaki trenutak za svoj odmor.

ŠKORPIJA

Ljubav

Jedina prilika da uradite nešto što „valja“ a vezuje se za ljubav, jeste početkom mjeseca. Merkur i Venera u konjukciji u vašem polju ljubavi, a u trigonu sa Jupiterom iz vašeg znaka tada vam mogu donijeti jedno izuzetno lijepo poznanstvo, koje kasnije možete „razrađivati“. Svako poznanstvo nakon kraja prve dekade mjeseca ili će se nekako raspršiti ili neće rezultovati početkom veze. Neke će se Škorpije prilično dosađivati, druge će se okrenuti poslu, a treće će možda izabrati da se malo poigraju sa nekim, onako – čisto rekreativno i više kroz neke neobavezne kontakte.....I vama se polovinom mjeseca otvara mogućnost da se pojavi neko ko vam je ranije bio drag, ali sem neke prolazne komunikacije I kratkotrajnog evociranja uspomena, ništa se više neće dogoditi. Vi ste odavno krenuli dalje I nemate namjeru da se vraćate unazad. Pred kraj mjeseca kolega ili koleginica vas mogu startovati, a moguće je I da jedan od vaših prijatelja krene da vam šalje “male signale”….Što se tiče onih koji su u vezama I brakovima – u prvom dijelu marta funkcionišete prilično skladno I sa puno ljubavi, strasti I uživanja. U drugom dijelu marta dolazi do obostranih pritisaka, tvrdoglavosti I nemogućnosti da se sporazumete…

Posao

Finansijski je mart prilično povoljan po vas, ali je mnogo stabilniji tokom prvog dijela mjeseca. U drugom dijelu marta ipak ćete morati pažljivo da razmislite prije svakog ulaganja ili većeg troška. Generalno gledano – vaše polje obaveza, odgovornosti i usluga biće jako potencirano, a obzirom da se tu dešava i retrogradni hod Merkura – potrudite se da sve ono što imate završite na vrijeme, da ne biste posle bili podložni kritikovanju i opomenama. Mjesec u kojem morate da se postavite maksimalno odgovorno.

Zdravlje

U drugom dijelu mjeseca lakše ćete se boriti sa bilo kakvom zdravstvenom problematikom, imaćete više snage I energije nego do tada. Prvi dio mjeseca je nestabilan, a vi ćete biti podložni svim vrstama virusnih I bakterijskih infekcija.

STRIJELAC


Ljubav

U ovaj mjesec ulazite na velika vrata po pitanju ljubavi – Merkur I Venera će biti u konjukciji I trigonskom aspektu sa vladarom vašeg znaka Jupiterom, što je samo uvod za ostatak mjeseca. Naime, vaše polje ljubavi tokom ovog mjeseca je krcato planetama, a jedna od njih je I Venera, koja će učiniti da emotivne prilike privlačite, htjeli to ili ne. Odličan je trenutak da se prepustite, da uživate, da izlazite I budete okruženi pozitivnim ljudima, prisutni na svakom događaju koji vam daje dobru energiju, osmjeh na lice I vjetar u leđa. Iako će Strijelčevi biti uglavnom okrenuti ka novim osobama u svom životu, ne može se poreći da je sjenka prošlosti još uvijek itekako prisutna kod vas. Em vaš vladar kreće retrogradno tokom marta, em ćete iz polja ljubavi imati kvadrat Venere I Saturna, em u ovom istom polju Merkur takođe kreće retrogradno. U prevodu – niti ste vi “pustili” prošlost u potpunosti, niti je ona pustila vas. Tematika bivših partnera će itekako biti prisutna, a šta ćete uraditi po tom pitanju, to već zavisi od mnogo toga….Što se tiče onih koji su u vezama i brakovima, imate prilike da donekle poboljšate svoj odnos, ali iskreno rečeno – daleko je to od dobrog….Pokušajte da se potrudite koliko god je to u vašoj moći….

Posao

Za vas tokom marta nema odmora. Polje kreativnosti vam je naglašeno, pa je pravi trenutak da se bacite na realizaciju ideja koje imate, ali I da krenete da zarađujete na konto onoga što volite da radite. Takođe, više ćete uživati u poslu I biti opušteniji, iako to ne znači da nećete morati da se suočavate sa problematikom u ovom segmentu. Ulazak Marsa u vaše polje finansija u drugom dijelu marta podstaći će vas da više ulažete sebe u posao, ali će vam donijeti I mogućnosti da zaradite vrlo pristojno….

Zdravlje

Što se zdravlja tiče – vrlo solidno tokom ovog mjeseca. Naročito ako budete spremni da se više posvetite nekoj rekreaciji I vježbama, ili makar šetnji na svježem vazduhu. Stariji će u drugom dijelu mjeseca imati manjih problema sa glavom, sinusima – stoji podložnost prehladama I alergijama.

JARAC

Ljubav

Dragi Jarčevi, ukoliko imate namjeru da nešto po pitanju ljubavi uradite tokom marta, bilo bi baš fino da se pomjerite sa mjesta I malo izađete iz kuće. Polje doma vam je jako potencirano u ovom periodu, I vrlo je moguće da će mnogi od vas najviše voljeti I željeti da provode svoje slobodno vrijeme baš ovde. To je sve ok ukoliko imate namjeru da napravite neko druženje, da pozovete prijatelje (I njihove prijatelje) kod sebe na provod, opuštenciju I zabavu – tako će možda I “naletjeti” neko ko će vas zainteresovati….Doduše, mnogo veće šanse za tako nešto su u drugom delu meseca, kada Mars pređe u vaš znak, pa ćete možda osjetiti potrebu da tu veliku energiju usmjerite ne samo u posao, već I u to da sebi pronađete malo emotivnog podstreka. Vaše su potrebe za ljubavlju ogromne I nemojte sputavati I kočiti sami sebe. Takođe, nema svrhe tražiti neko zadovoljstvo u bivšim partnerima, iako će I toga biti, jer ste već odavno svjesni da su te priče završene I na njih stavljena tačka….Što se tiče Jarčeva u vezama I brakovima – imate odlične predispozicije da zaista uživate sa voljenom osobom. Biće nekih sitnijih problemčića, uglavnom u drugom dijelu mjeseca, ali ništa što bi poremetilo odnos sa partnerom.

Posao

Vi ćete od samog početka mjeseca krenuti baš kako valja u poslovnom segmentu. Odmah će se otvoriti mogućnosti za nove dogovore I saradnje I vi ćete biti više nego spremni da ih iskoristite. Sa Marsom u svom polju ličnosti imaćete dovoljno volje I istrajnosti, ali I strpljenja da sačekate svoj trenutak I ostvarite svoje poslovne ciljeve. Nešto više pažnje obratite na svoje obaveze I potrudite se da ih završite na vrijeme I u roku, da ne bi došlo do potencijalnih problema sa poslovnim partnerima. Novac – nešto slabije…

Zdravlje

Na žalost, zdravstvena situacija neće biti baš najbolja I vi ćete biti prilično osetljivi na sve – na stres, na promjene vremena, na prehlade, viruse, bakterije. Pokušajte da budete maksimalno odgovorni prema sebi, ne iscrpljujte se I uvijek nađite dovoljno vremena za odmor.

VODOLIJA

Ljubav

Prva dekada mjeseca Vodolijama otvara mogućnost za ljubav samo I isključivo preko poslovnog segmenta. Doduše, kada se kaže “poslovni segment” računajte da vas I kolega može upoznati sa nekim ko je onako, baš baš zanimljiv. Već od početka druge dekade, ljubavne šanse se “sele” u treće polje, što bi značilo – komšiluk, kratka putovanja, rodbina, seminari, čak odlazak u lokani kafić, prodavnicu….da, ljubav svog života sada možete upoznati I u saobraćaju….samo gledajte da to baš ne bude u varijanti da se “zakucate” kolima jedno u drugo…..Čak I ako se do treće dekade ne desi ništa spektakularno, eto vama u tom periodu jedne BUUUM šanse – neko će bukvalno iz vedra neba da se stvori ispred vas, a vi budite brzi, da ne pobjegne…..Ni Vodolije ne mogu da pobjegnu od te neke prošlosti, pogotovo tokom druge dekade mjeseca. Neko bivši će da krene da vas zivka, ili šalje poruke, što vam u početku može biti čak I zanimljivo. No, vrlo brzo ćete krenuti da kolutate očima na neki dvadeseti sms, što će zvanično označiti da ste na ovu priču stavili svaku moguću tačku I da nemate namjeru da se više bakćete time….Što se tiče zauzetih, komunikacija vam nikako ne štima, I biće potrebno mnogo obostranog truda….

Posao

Ono što je dobro jeste da ste I tokom marta finansijski podržani. Još samo da naučite da taj novac rasporedite kako valja…I Bog da vas vidi. No, čini se da Vodolije nikako ne uspijevaju da savladaju ovu važnu lekciju I da će, I pored stabilnih priliva, vječito biti bez dinara u novčaniku. Što se poslovnog segmenta tiče, moraćete tokom marta da naučite da razlučite šta su prave I validne informacije, a šta “luk I voda”. Takođe, dogovori su teži nego inače I moraćete da zakočite svoju impulsivnost.

Zdravlje

Prva polovina mjeseca može donijeti nestabilnost u zdravstvenom segmentu. Ako želite da poboljšate nivo svoje energije i da se osjećate bolje, moraćete da se maknete sa mjesta i krenete sa više fizičkih aktivnosti i rekreacije. To će vam izuzetno prijati I donijeti da drugi dio marta funkcionišete mnogo bolje…

RIBE

Ljubav

Venera i Mekur u vašem znaku u trigonu sa Jupiterom mogu slobodnima donijeti ljubav tokom prve dekade marta. To može biti jedan potpuno romantični zanos, onakav kakav vi volite i kakav vam je potreban da biste u potpunosti “odlijepili” za nekim. Pogotovo što se u isto vrijeme dešava I dejstvo punog Mjeseca u vašem polju partnerstava – taman vam može naići neko koga ćete odmah “proglasiti” za ljubav svog života I budućeg supruga – suprugu. E, ali ovi aspekti ne traju vječno I već od početka druge dekade vi ulazite u jednu mnogo razboritiju fazu, u kojoj će vam prvenstveno biti važno sve ono što se vezuje za posao I finansije, a bićete skloni da ljubavne potrebe stavite na neko stoto mjesto. Do kraja mjeseca moći će da vas fascinira jedino osoba koja se pojavljuje preko posla….ako uopšte budete spremni da je primijetite, jer ćete oči imati samo za svoje obaveze. Pogotovo tu treća dekada marta može da donese jednu interesantnu personu koja će biti vrlo duhovita I možda uspjeti da vas odvoji od posla….Zauzete Ribe - slijedi vam gomila preispitivanja sa partnerom. Od ovoga je nemoguće pobjeći, pa se savjetuje da budete vrlo iskreni…najprije prema sebi I onome što želite kada su emocije u pitanju….

Posao

U ovom mjesecu ste u potpunosti posvećeni poslovnom segmentu. Ne brinite, ovo će pokazati odlične rezultate, najprije kroz finansije, koje su tokom marta bolje nego ikada. Doduše, I vi ćete biti voljni da taj novac slatko trošite, ali neka – zaslužili ste malo opuštanja I odmora za dušu….Generalno gledano – najbolje ćete proći po pitanjima inostranstva, putovanja, saradnji sa obrazovnim I javnim institucijama. Neki od vas sada mogu napredovati, a neki će dobiti nagovještaje unaprjeđenja ili promjene radnog mjesta

Zdravlje

Sunce u vašem znaku do kraja druge dekade vam daje jedan solidan nivo energije. Problem je samo u tome što ćete vi tu energiju svojski trošiti, pa su mogući I povremeni padovi imuniteta. Naročito će zdravstvenim problemima biti podložni stariji pripadnici ovog znaka.

Autor: Moj astolog

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.

Komentara: (0)

Novi komentar