Tviter uvodi „share“ ikonu koja će se mnogima dopasti
Foto: Ilustracija

Markiraj i podijeli

Tviter uvodi „share“ ikonu koja će se mnogima dopasti

Tviter je uveo novu opciju “bookmarks“, jednostavan način da sačuvate tvitove na koje želite ponovo da se vratite. Ali, to nije sve!

Novi apdejt Tvitera čini šerovanje bržim. Svaki tvit će imati svoju „share“ ikonu zahvaljujući kojoj ćete moći da markirate tvit, pošaljete ga u direktnoj poruci ili podijelite na neki drugi način, prenosi B92. 

Kako biste sačuvali tvit potrebno je da kliknete na ikonicu za dijeljenje ispod tvita i selektujete „Add Tweet to Bookmarks“. Da biste ga kasnije našli kliknite na „Bookmarks“ na svom profilu. Sačuvane tvitove možete brisati i dodavati u svakom momentu. Više o tome možete saznati u Help Centru. 

Opcija čuvanja tvitova dostupna za iOS i Android, Twitter Lite i mobile.twitter.com.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.