Goran Cerović i Stefan Bajčeta danas otputovali za Dohu

Crnogorski biciklisti aktivni na startu sezone

Goran Cerović i Stefan Bajčeta danas otputovali za Dohu

I pored toga što zima u Crnoj Gori još traje i snijeg prekriva sve crnogorske gradove, pa i one primorske, crnogorski biciklistički reprezentarivci Goran Cerović i Stefan Bajčeta ne posustaju.

"Poslije odličnih rezultata postignutih na Zimskoj ligi Dalmacije u hrvatskim gradovima Metkoviću i Pakoštanima gdje su, na dvije trke, osvojili 3 zlatne i jednu srebrenu medalju, te ispješnog nastupa na trodnevnoj drumskoj biciklističkoj trci održanoj na Sjevernom Kipru - sada je na red  došla Azija- i UCI biciklistička trka ,,DOHA CYCLING TRAILS, klase 1,3 koja učesnicima daje mogućnost osvajanja Svjetskih i Olimpijskih bodova", saopšteno je iz Biciklističkog saveza CG.

Termin za trku je, kako su kazali, 2. i 3 mart 2018. godine, a oni se nadaju da će na Arabijskom poluostrvu osvojiti prve ovogodišnje Olimpijske bodove.

"Organizator će pokriti sve troškove boravka crnogorskog tima, a postoji mogućnost da u Kataru nastupimo na još jednoj trci i da, u međuvremenu, zimski dio priprema završimo u nekom mjestu na obali Persijskog zaliva", kazao aktielni Šampion Crne Gore Goran Cerović.

I dok u Ministarstvu sporta Crne Gore nijesu upoznati o aktivnostima crnogorskih biciklista pozivi za učešće crnogorskih reprezentativaca pristižu iz raznih krajeva Svijeta.

Jedan od najatraktivnijih je poziv iz Biciklističkig saveza Kanade i učešće na tradicionalnom "TOUR DE BEAUCE", kazali su iz Biciklističkog saveza.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.