Momčilo Otašević otkrio šta se krije iza vrućih scena sa Nives Celzijus
Momčilo Otašević

Momčilo Otašević otkrio šta se krije iza vrućih scena sa Nives Celzijus

Crnogorski glumac pojavio se u novom video spotu svoje koleginice iz serije Nove TV "Čista ljubav" u kojoj Momčilo Otašević tumači lik Ranka Novaka, dok Nives gledamo u ulozi fatalne Snježane.

Njihov odnos poprilično je buran i strastven, pa su tako gledaoci mogli uživati u vrućim scenama Ranka i Snježane, a sada ih se može vidjeti i u njenom novom muzičkom spotu.

"Praktično nikad do sada nisam glumio u muzičkom spotu. To su do sada bili spotovi za film 'Dječaci iz ulice Marksa i Engelsa', za seriju 'Kud puklo da puklo'. Nisam ni sad glumio nego su korišteni kadrovi iz serije 'Čista ljubav'. Kao i u svakom od tih spotova, iskorišten je već snimljeni materijal', pojasnio je Momčilo Otašević kojeg možemo vidjeti u kadrovima novog spota Nives Celzijus za pjesmu 'Život pogledaj', piše tportal.hr.

"To je moj posao. Glumački posao. Bilo mi je kao i svaki drugi dan, i bilo mi je kao u svakoj drugoj sceni. Kako to da nikad niko ne pita, kako je snimati na snijegu, a glumiti da je proljeće ili slično? Ne pričam s prijateljima o seriji tako da ne znam zavide li mi", suzdržan je Momčilo. 

Ni ovog puta nije htio pričati na temu svog privatnog života pa je vješto izbjegao pitanje o djetetu koje očekuje s glumicom Jelenom Perčin. Otašević već dvije godine uživa u ljubavi s devet godina starijom dubrovačkom glumicom.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.