Memoari Mišel Obame izlaze 13.novembra
Mišel Obama

Pod nazivom "Becoming"

Memoari Mišel Obame izlaze 13.novembra

Memoari bivše prve dame SAD Mišel Obame, jedna od knjiga koja se najviše očekivala prethodnih godina, pojaviće se 13. novembra.

Ona je danas napisala na Tviteru da će se knjiga, koja će izaći nedjelju dana poslije izbora za Kongres SAD, zvati "Becoming", prenosi Beta.

Mišel i njen muž, bivši predsjednik SAD Barak Obama, postigli su prošle godine zajednički dogovor za njihove knjige s izdavačkom kućom Pengvin rendom haus.Procjene su da će njih dvoje zaraditi oko 30 miliona dolara.

Knjiga će biti objavljena na 24 jezika, od švedskog do arapskog.

Memoari bivših prvih dama SAD obično se dobro prodaju, a očekuje se da knjiga Mišel Obame bude veliki komercijalni i kulturni događaj. Do sada je napisala jedino knjigu o baštovanstvu, 2012. godine.

Barak Obama, čije su knjige "Snovi moga oca" i "Smjelost nade" prodate u više miliona primjeraka, još nije objavio kada će se njegovi memoari pojaviti. Očekuje se da se on u toj knjizi fokusira na osam godina provedenih u Bijeloj kući.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.