URA: Formiran odbor u Tivtu, Ivo Vuksanović na čelu
Sa Kongresa odbora u Tivtu

URA: Formiran odbor u Tivtu, Ivo Vuksanović na čelu

Sinoć je u Tivtu formiran Opštinski odbor Građanskog pokereta URA a za njegovog predsjednika jednoglasno izabran Ivo Vuksnović, saopštili su iz ove partije.

Moramo se boriti za otvoreniju, pravedniju i bolju vlast za dobrobit svih Tivćanki i Tivćanka, istakao je u svom obraćanju predsjednik odbora Ivo Vuksanović.

„Izbori u Tivtu na lokalnom nivou su tek za tri godine, međutim činjenja ove vlasti u našoj Opštini su takva da moramo hitno reagovati. Ubrzo ćemo  izaći sa programom djelovanja, sa kojim ćemo upoznati širu javnost“, kazao je on, zahvalivši se na ukazanom povjerenju članovima odbora.

Predsjednik Građanskog pokreta URA Dritran Abazović pozdravio je prisutne delegate izrazivši zadovoljstvo zbog formiranja odbora u Tivtu.

AbazoviiVuksanovi

Abazović i Vukasnović

Dodao je da Tivat grad koji je oduvijek baštinio građansku svijest i iskazao uvjerenje da će vrijednosti pokreta URA biti dobro prihvaćene u tom gradu.

„U Tivtu postoje veliki problemi koji su sada već državnog karaktera, zato ne mislim da bi bilo veliko čudo da i ovdje imamo vanredne izbore u nekom doglednom periodu. To je period u kojem URA treba da ojača, da napravi što bolje kontakte sa ostalim političkim subjektima. Mi imamo te mostove saradnje, baštinimo politiku zajedništva, politiku pruženih ruku za sve one dobre projekte i dobre stvari za Crnu Goru. Mislim da će tako biti i u Tivtu. Mislim da je dosta, korupcije na lokalnom nivou, nepotizma, zapošljavanja, nerješavanja pitanja Aerodroma Tivat, praštanja plaćanja komunalija Porto Montenegru, i brojnih drugih afera koje se tiču nekih hotela i lokacija. Mislim da zaslužujete jednu pošteniju vlast i zato se treba izboriti. Građani Tivta ne zaslužuju  poslanike poslušnike“ naglasio je između ostalog  Abazović.

On je poručio Tivćanima i da se nada da će opozicija u Crnoj Gori izaći sa jednim zajedničkim kandidatom za predstojće predsjedničke izbore.

Osnivačkoj Konvenciji Opštinskog odbora Tivat prisustvovali su i potpredsjednici Neđeljko Rudović, Miloš Konatar, član Predsjedništva Filip Adžić, izvršni direktor Zoran Mikić, generalni sekretar Mileta Radovanić i predsjednik Foruma mladih Milan Đaković, saopštili su iz ove partije.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.