Balerine otkrile svoje tajne za vitku  liniju
Ilustracija

I male promjene u ishrani mogu da donesu dosta kilograma

Balerine otkrile svoje tajne za vitku liniju

I najmanje promjene u ishrani mogu da donesu velike promjene kad je kilaža u pitanju. Jedan od takvih primera su i balerine koje svoju liniju dobro čuvaju.

Trikove koje one koriste nijesu više tajna, one su ih podijelile sa medijima, tako da sada svi mogu da ih koriste, a nijesu komplikovani, prenosi Alo.

U njihovom slučaju to izgleda ovako:

Mlijeko, jogurt i napitke uvijek piju sa jednom kockicom leda. Tako uspijevaju malo da razrijede kalorije, a led je poznat i po sprječavanju nadutosti.

Jedu hamburgere, ali sa dosta salate.

Umjesto pomfrita ili soseva, radije naruče hamburger s više paradajza i zelene salate.

Često se odlučuju za japansku i kinesku kuhinju, jer je zdravija i laganija.

Ne piju vodu prije obroka, kao ni odmah poslije obroka, već nakon pola sata. Tako uspijevaju da se dovoljno najedu. Voda im ubrzava metabolizam i pomaže pri regulisanju želudačne kisjeline, što osigurava pravilnu probavu.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.