Uhapšen Podgoričanin: Policija našla 75 kg skanka u autu i kući osumnjičenog
Foto: UP

Uhapšen Podgoričanin: Policija našla 75 kg skanka u autu i kući osumnjičenog

Policija je zaplijenila 75 kilograma skanka i uhapsila Podgoričanina P.G. (31) osumnjičenog da je skank posjedovao u cilju dalje prodaje.

"Službenici OGB Tuzi su danas oko 12,15 časova, vršeći poslove obezbjeđenja državne granice a postupajući shodno operativnoj informaciji, na putnom pravcu Korita – Podgorica, u mjestu Medun, kontrolisali putničko motorno vozilo i lice koje je upravljalo vozilom. Kontrolisano je vozilo „VW Toureg“, crne boje, podgoričkih registarskih oznaka, kojim je upravljao P.G. (31) iz Podgorice. Izvršenim pregledom vozila na licu mjesta pronađeno je šest jutanih džakova u kojima se nalazila materija biljnog porijekla, tamnozelene boje, za koju se sumnja da je opojna droga marihuana tipa skank, ukupne težine 50 kilograma", navode iz Uprave policije.

IMG4f32e2846f0c83fa9a8ab53b639b1810V

Navodi se da je policija uz naredbu izvršila pretres porodične kuće i pomoćnih objekata koje koristi P.G.

IMGca5520289075c1a56bcfe8264ad8e66eV

"Tom prilikom policija je pronašla 25 pakovanja, obmotanih pvc folijom, u kojima se takođe nalazila materija za koju se sumnja da je opojna droga marihuana tipa skank, ukupne težine 25 kg. Na licu mjesta je izvršen uviđaj od strane službenika kriminalističke tehnike CB Podgorica.   O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, koji je naložio da se P.G. liši slobode i da mu se privede uz krivičnu prijavu, zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga", piše u saopštenju.

IMGee9e9ac8c1cbf0a07d3fe89dffaa68a1V

Dodaje se da će zaplijenjeni skank biti upućen u Forenzički centar radi vještačenja.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.