BG: Premijerka Srbije sa partnerkom na otvaranju Festa (FOTO)
Ana Brnabić

BG: Premijerka Srbije sa partnerkom na otvaranju Festa (FOTO)

Svečano otvaranje ovogodišnjeg Festa u Sava centru u Beogradu posjetila je i premijerka Srbije Ana Brnabić.

Na crvenom tepihu premijerka se pojavila u zelenom plišanom odijelu u pratnji plavokose prijateljice.

Njena prijateljica, za koji mnogi mediji spekulišu da je u emotivnoj vezi sa premijerkom, odlučila se za potpuno drugačiju kombinaciju, piše Espreso.rs.

Milica Đurđić, doktroka koja radi u Kliničkom centru Srbije na odjeljenju za radiologiju i magnetnu rezonancu pojavila se u ogrtaču koji je podsjećao na kimono, u živopisnoj boji.

338097ana1ff

Foto:espreso.rs

Mnogi su se oduševili doktrokom i njenom odličnom odjevnom kombinacijom, a posebno je bio interesantan jedan detalj.

Dok se premijerka Ana Brnabić odlučila za ravne cipele, njena partnerka blistala je u salonkama u crnoj boji, sa "špicastim" krajevima koji su trenutno jako popularni.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.