Darmanović: SAD su naš partner, saveznik i prijatelj, gosti da se osjećaju sigurno
Srđan Darmanović

Posjetio američku ambasadu nakon jučerašnjeg incidenta

Darmanović: SAD su naš partner, saveznik i prijatelj, gosti da se osjećaju sigurno

Ministar vanjskih poslova prof.dr Srđan Darmanović posjetio je danas Ambasadu Sjedinjenih Američkih Država gdje je razgovarao sa otpravnicom poslova u Ambasadi SAD Džudi Kuo povodom jučerašnjeg incidenta u kojem je jedno lice poginulo aktivirajući eksplozivne naprave.

Nakon posjete, ministar Darmanović je najoštrije osudio ovaj bezumni akt i naglasio da je Vlada preduzela sve mjere da istraži slučaj zajedno sa američkim prijateljima i zaštiti sva diplomatska predstavništva u zemlji.

„Crna Gora je dobar domaćin svojim gostima. Mi želimo da se oni osjećaju sigurno u našoj zemlji. Sjedinjene Američke Države su naš partner, saveznik i prijatelj. Vjerujemo da ovaj tragičan događaj nije ugrozio osjećaj sigurnosti diplomatskih misija u Crnoj Gori, jer Crna Gora jeste sigurna zemlja i to će ostati“, poručio je ministar.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.