Konstituisan zajednički opštinski odbor Srpske koalicije u Danilovgradu
Srpska koalicija

Konstituisan zajednički opštinski odbor Srpske koalicije u Danilovgradu

Opštinski odbori Srpske liste, Srpske stranke, Stranke penzionera, invalida i socijalne pravde i Srpskog sabora Zavjetnici donijeli su odluku o jedinstvenom nastupu na lokalnim izborima u Danilovgradu koji će se održati za par mjeseci, saopšteno je iz Srpske koalicije.

 Odlučeno je i da se formira zajednički opštinski odbor koji će nastupati u ime svih članica koalicije.

Svi konstituenti koalicije u okviru zajedničkog opštinskog odbora krenuli su u proceduru predlaganja kandidata  za odborničku listu. Na zajedničkoj sjednici je istaknuto da je Srpska koalicija u Danilovgradu otvorena da joj pristupe sve patriote iz ostalih stranaka koje se zalažu za tradicionalne vrijednosti i prava srpskog naroda.

"Zato upućujemo javni poziv svima koji naše ciljeve prepoznaju i kao svoje da nam se pridruže i da nađu svoje mjesto u okviru Srpske koalicije.

Srpska koalicija će u narednom sazivu lokalnog parlamenta u Danilovgradu i Spužu pokrenuti sve ono što drugi nijesu, a tiče se zaštite prava srpskog naroda i svih ugroženih slojeva stanovništva na teritoriji naše opštine", saopšteno je.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.