Seks bomba Italije otkrila: Dejo Savićević je i dalje moj genije!
Klaudija Romani i Dejan Savićević

Seks bomba Italije otkrila: Dejo Savićević je i dalje moj genije!

Italijanska seks bomba, Klaudija Romani žali za vremenom kad je Milanom harao Dejan Savićević o kome i dalje mašta u svojim snovima.

Za nju je fudbal neodvojivi dio života. Tako je još od 14. aprila 1982. godine. Italijanka Klaudija Romani, model, zaštitno lice brojnih poznatih svjetskih magazina, dama koja je u više navrata bila na listama najseksepilnijih žena na svijetu, rijaliti zvijezda, djevojka sa licencom profesionalnog fudbalskog sudije, piše Kurir.

9e6046aa74b2d9da194b61ba76195f7aacmilanromani

Klaudija, koja je od 2010. godine stanovnik Majamija, objasnila je kako se razvila njena ljubav prema fudbalskom klubu Milano, koja joj je prva asocijacija kada čuje imena Dejana Savićevića i Siniše Mihajlovića, šta zamjera Silviju Berluskoniju, kako gleda na činjenicu da se fudbalska reprezentacija Italije nije plasirala na Svjetsko prvenstvo.

"Mislim da cijeli svijet zna da sam veliki navijač Milana. I sad znam šta ćete da kažete, to je ekipa koja ima mnogo problema proteklih godina. Milan je klub koji sa pravom nosi epitet velikana. Samo pogledajte broj titula koje smo osvajali i sve će vam biti jasno. Ma vjerujte mi, vratićemo se mi ponovo na velika fudbalska vrata", kaže optimistično Klaudija.

sportpreviewclaudiaromani

Italijanska lepotica osvrnula se na vrijeme kada je Milanom harao crnogorski "genije", Dejan Savićević.

"E, to su bili dani... Dejo... Joj, on je i dalje moj genije! Bio je fantastičan igrač. Kreativac. Baš kako mu nadimak i kaže - genije! Nisam imala čast da ga upoznam".

Klaudija se prisjetila i ne tako davnog vremena kada je Milano sa klupe vodio Siniša Mihajlović.

"Siniša je bio sjajan! Ne, ne mislim da je mogao bilo šta više da uradi. Vodio je tim koji je samo na papiru bio dobar. Ali opet ću da ponovim, vjerujem da će se moj Milan vratiti tamo gdje mu je mjesto".

Uz konstataciju da joj, kao i svim Italijanima, neopisivo teško pada činjenica da "azuri" neće igrati na Mundijalu u Rusiji, Klaudija je priznala i da će navijati za Englesku, a ne otpisuje ni Srbiju.

"Niste imali sreću kada vam je upao Brazil u grupu! Pa ko ima sreću kada mora da igra protiv njih. Ali fudbal je čudo, zato ga i obožavam. Svašta može da se dogodi".

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.