Ugušili se tokom seksa u automobilu
Foto: Ilustracija

U zaključanoj garaži

Ugušili se tokom seksa u automobilu

Istražitelji zločina navode da se par, čija imena nisu saopštena, najvjerovatnije ugušio.

Ljubavni par koji je pronađen mrtav u kolima se najvjerovatnije ugušio tokom seksa pošto su upalili motor da bi se zagrijali. Naga tijela muškarca (39) i žene (44) otkrila je policija u zaključanoj garaži u gradu Botropu u Njemačkoj, piše Metro, a prenosi Telegraf.

Istražitelji zločina navode da se par, čija imena nijesu saopštena, najvjerovatnije ugušio. Motor automobila je navodno radio nekoliko sati iza metalne ograde garaže.

Policija je otvorila vrata garaže jer je porodica muškarca prijavila da njega nema danima. U međuvremenu, policija je istraživala i iznenadan nestanak žene. Nadležni navode da, za sada, nema dokaza o zločinu, ali forenzičari rade na tome da utvrde šta se tačno desilo. Odrađeni su testovi da bi se utvrdio nivo ugljen dioksida u krvi ljubavnog para.

Sve ukazuje na to da je u pitanju nesrećan slučaj, navodi policija. Javni tužilac je naložio autopsiju tijela ne bi li tako bila otklonjena svaka sumnja da nije u pitanju zločin.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.