Uz pomoć OVOG trika vaše usne će izgledati veće
Ilustracija

Poznata šminkerka otkrila

Uz pomoć OVOG trika vaše usne će izgledati veće

Poznata šminkerka poznatih, Kejt Sajnot, koja radi za makeup tim brenda Charlotte Tilbury, otkrila nam je zanimljiv trik uz pomoć kojeg zvijezde vizuelno vole da uvećaju svoje usne...

Suština ovog trika jeste nanošenje različitih proizvoda na usne koji će ih negovati i prirodno nabubriti kako bi izgledale veće. Prvi proizvod jeste krema za predio oko očiju.

“Kremu za predio oko očiju treba stavljati na usne jer usne čini ista tanka i osetljiva koža. Pored toga, krema je delikatnija, a ono što je dobro za kožu oko očiju – dobro je i za kožu oko usana, pa je možete zato koristiti za hidrataciju usana”, objasnila je Kejt.

Nakon što se krema stavi na usne, treba je ostaviti nekoliko minuta poput maske, a zatim preko nanijeti balzam za dodatnu hidrataciju. Ovaj korak možete uraditi prije odlaska na spavanje kada želite da sjutradan imate punije usne, ali i sat vremena prije šminkanja. Ovaj trik Kejt uvijek upotrebljava kada šminka poznate ličnosti, ali i mlade koje žele da na svom velikom danu izgledaju savršeno.

“Za hidrataciju usana je hijaluronska kiselina najbolja, pa su tako proizvodi koji je imaju idealni za korišćenje. Hijaluronska kiselina hidrira kožu i povećava joj kapacitet zadržavanja do čak hiljadu puta više, a takođe i svu vlažnost sakuplja na površini kože.”

Sada znate koliko je hidratacija usana bitna i zašto ima veliki uticaj na njihov izgled.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.