Radovanovića podržali prijatelji, kolege i festivali
Vanja Radovanović

Montevizija

Radovanovića podržali prijatelji, kolege i festivali

Crnogorski kantautor Vanja Radovanović koji će večeras nastupiti na Monteviziji sa pjesmom „Inje“ pod rednim brojem 2 dobio je podršku crnogorskih festivala, saopštava Royal music.

Kako se dodaje u saopštenju podgorički City Groove na kojem je Radovanović nastupao 2016. godine, kao i nikšićki Lake i Bedem fest na svojim zvaničnim Facebook stranicama pozvali su fanove da večeras glasaju za muzičara.

Pored festivala, navodi se da su Radovanovića podržale nikšićke stranice na ovoj društvenoj mreži, zatim FK Sutjeska kao i kolege Goran Biške frontmen sastava Pero Deformero, Emir Bukovica vođa benda Emir and Frouzen Chamels, kao i Bojan Gluvajić i Boris Bakalov iz grupe Ničim izazvan koji su se za potrebe kampanje slikali sa podignuta dva prsta.

Ističe se da je Vanja jedini takmičar koji se na Monteviziji predstavlja kao kantautor.

"Pored Radovanovića na večerašnjoj Monzeviziji koju će publika moći da gleda na TVCG 1 od 20 časova nastupiće još i Ivana Martinović, Lorena Janković, Nina Petković i Katarina Bogićević.Pobjednika Montevizije izabraće publika, a najbolji na ovom takmičenju predstavljaće Crnu Goru na Eurosongu u Lisabonu.", zaključuje se u saopštenju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.