I Bečić ide na sastanak opozicije, čeka se Lekić
Demokrate

I Bečić ide na sastanak opozicije, čeka se Lekić

Demokratski front pozvao je sve opozicione lidere da se u petak sastanu i razgovaraju o predsjedničkom kandidatu. Front je poručio da mora doći i lider Demokrata Aleksa Bečić, iako je on ranije najavio da se “isključuje” iz opozicionih pregovora. Kako CdM saznaje, svi lideri građanske opozicije prihvatili su poziv DF-a, samo se čeka da se o tome izjasni i lider Demosa Miodrag Lekić.

Informaciju da Bečić dolazi na sastanak opozicije potvrdili su iz kabineta lidera Demokrata.

“Cijeneći da je jedinstveni kandidat cjelokupne opozicije prioritet svih perioriteta, predsjednik Demokrata sa saradnicima će učestvovati na zajedničkom sastanku lidera opozicije, na kojem će još jedanput ponoviti iskrenu, bezrezervnu, snažnu i blanko podršku onom kandidatu kojeg dogovore kolege iz parlamentarne opozicije”, poručuju oni.

Ponovili su da se neće miješati u postupak izbora kandidata za predsjednika Crne Gore, imajući u vidu da su među rijetkim subjektima koji su više puta isticali da je najpopularniji stranački kandidat najbolje rješenje na predstojećim predsjedničkim izborima.

“Takođe, podsjećamo da je na ovaj način stavljena tačka na moguću kandidaturu predsjednika Demokrata u ovom izbornom procesu, te da se isti neće kandidovati bez obzira na konačan ishod u procesu izbora nestranačkog kandidata opozicije. S tim u vezi, zaključujemo da su ovim činom Demokrate otvorile prostor za zajedničkog predsjedničkog kandidata”, jasne su Demokrate.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.