Ljekari prijavili nasilje, ispostavilo se da je petogodišnja djevojčica pala
KCCG

Povrijedila se tokom igre

Ljekari prijavili nasilje, ispostavilo se da je petogodišnja djevojčica pala

Ljekari Kliničkog centra prijavili su u ponedjeljak veče policiji mogući slučaj porodičnog nasilja, nakon što je u Urgentni centar dovezena petogodišnja djevojčica sa povredom glave, saznaje Pobjeda.

U Urgentnom centru potvrdili su da je u ponedjeljak veče primljena djevojčica i da su ljekari konstatovali da je dijete možda žrtva nasilja.

- Neurohirurg pregledao je djevojčicu koja je 2013. godište i konstatovao povredu glave. U protokolu je zavedena kao nasilje – rekao je direktor Urgentnog dr Nermin Abdić, naglasivši da je o ovom slučaju obaviješteno Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Nezvaničan izvor Pobjede iz policije je potvrdio da su odmah reagovali i po nalogu tužioca uzeli izjave, te da je zaključeno da se djevojčica povrijedila tako što se spotakla o tepih, dok se sa stricem igrala žmurke u kući i pala.

 - Odmah po prijavi u ponedjeljak veče saslušani su otac i majka djevojčice. Danas (utorak) razgovor je obavljen sa stricem, đedom i babom - kazao je  izvor lista.

 On objašnjava da svi žive u istoj kući, te da su roditelji dijete ostavili kod strica, babe i đeda da ga pričuvaju.

- Roditelji ne sumnjaju u nasilje – kaže izvor Pobjede.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.