Šaranoviću pozlilo, sjednica DIK-a prekinuta
Budimir Šaranović

Šaranoviću pozlilo, sjednica DIK-a prekinuta

Sjednica Državne izborne komisije prekinuta je, jer je predsjedniku Budimiru Šaranoviću pozlilo i hitno je prebačen u bolnicu, potvrđeno je Radiju Crne Gore.

Na sjednici se raspravljalo o prigovorima Demokratske partije socijalista na nedavno održane izbore u Beranama, kojim se traži ponavljanje glasanja na nekoliko biračkih mjesta.

Prije donošenja odluke, Šaranoviću je pozlilo, pa su intervenisali članovi DIK-a i ostali prisutni.

“Šaranović je odvezen u bolnicu, sjednica je prekinuta i ne znamo kada će biti nastavljena", kazao je sagovornik Radija CG.

Demokratska partija socijalista (DPS) podnijela je šest prigovora, kazao je ranije za Radio Crne Gore sekretar Državne izborne komisije Veljo Čađenović.

Koalicija "Berane pobjeđuje – Milo Đukanović – DPS, SD, BS", kako su ranije kazali iz DPS-a, očekuje da će OIK uvažiti "njihove opravdane prigovore, ponoviti glasanje na ovim biračkim mjestima i na zakonit način ovaj izborni process dovesti do kraja".

Iz koalicije "Zdravo Berane" su poručili da "eventualni pokušaj prekrajanja izborne volje u Beranama" ne bi doprinio stabilizaciji političkih odnosa ni u tom gradu, ni u Crnoj Gori.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.