Omiljeni muzički plejer je ponovo dostupan!

Omiljeni muzički plejer je ponovo dostupan!

Svi koji su odrastali u vrijeme početaka interneta, odnosno onda kada je mreža počela da doživljava svoj prvi bum, nisu mogli a da ne koriste Winamp, jedan od najpopularnijih i najomiljenih muzičkih plejera koga se i danas ponekad sa nostalgijom sjetimo.

Winamp je, od nedavno, ponovo postao dostupan, ovoga puta kao emulator koji može da se pokrene iz bilo kog aktuelnog veb pregledača.

Korisnici mogu da se igraju sa promjenom različitih skinova, tako što će ih prevlačiti u prozor brauzera ili ih dodavati na isti način kao i mp3 fajlove - ukoliko ih još uvijek imate.

Novi Winamp izgleda i funkcioniše kao i originaln, a jedino što mu nedostaje je Milkdrop 2.0 dodatak za vizuelne efekte, koji su se pratili muziku puštenu u Winampu.

Autor ovog emulatiora je programer iz San Franciska Džordan Eldridž.

Muzički plejer Winamp je prestao je da dobija ažuriranja i novije verzije 2014. godine.

B92

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.