Trudna i naga manekenka pokazala umijeće u kuhinji (FOTO)

Uz smijeh i šalu sve je laške

Trudna i naga manekenka pokazala umijeće u kuhinji (FOTO)

Ona je dokaz da je uz smijeh i šalu sve laške. Iako je prošla mučnu borbu za potomstvo, prvu ćerku je rodila uz pomoć vještačke oplodnje, sada u drugoj, takođe rizičnoj trudnoći, ona snima "gegove" uz koje provodi slatke dane iščekivanja novog člana porodice.

Krisi se slikala u kuhinji kako sprema salatu. 

Doduše, to je uradila u toplesu, a samo je grudi diskretno prekrila listovima salate. 
c

Uz to je napisala:  "Nemojte da se stidim zbog vas. Ja sam samo jaka salatna žena koja sprema salatu i želi da živi slobodno i prirodno". 

Za svega nekoliko sati ona je uspjela da dobije 1,5 miliona lajkova, a njen humor pozdravili su mnogobrojni pratioci riječima: 

"Ti si divna", "Samo tako nastavi", "Obožavam kako ti prihvataš sebe i svoje tijelo"...

Superžena

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.