DPS Budva: Vozilo direktora budvanskog Vodovoda danas bilo parkirano na travnjaku pored palme
Foto: DPS Budva

DPS Budva: Vozilo direktora budvanskog Vodovoda danas bilo parkirano na travnjaku pored palme

Vozilo direktora budvanskog Vodovoda Vladimira Vujovića danas je bilo parkirano na travnjaku pored palme, a prije mjesec dana se ista osoba, službenim autom, uputila na zimovanje na Kopaonik, saopšteno je iz Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista (DPS) Budva.

"Ova najnovija  Vujovićeva bahatost, očigledna je posljedica nekažnjavanja njegovog prethodnog neprimjerenog ponašanja", kažu iz DPS-a Budva.

Iz ove partije pitali su "još jednom predsjednika Opštine Budva Dragana Krapovića, šta je uradio kako bi kaznio spomenutog direktora?"

"Da li činjenica da se nije javno odredio prema zloupotrebi službenog vozila od strane Vujovića ima veze sa tim što je dotični brat predsjednika Skupštine Opštine Budva, funkcionera DF-a? I na kraju, dokle ćete demagogijom da prikrivate činjenicu da se vaša koalicija bazira na međusobnim ucjenama i prijetnjama njenih članova, pa je izvjesno da bi makar i simboličan čin osude Vujovićevog bahaćenja mogao da sruši vlast u Budvi?", pitali su iz OO DPS Budva.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.