Bijonse više nije vlasnica najpopularnije slike na Instagramu
Bijonse

Evo ko je!

Bijonse više nije vlasnica najpopularnije slike na Instagramu

Fotografija kojom je pjevačica Bijonse na Instagramu objavila da čeka blizance u prošloj godini skupila je najviše preko 11 miliona.

Rijaliti zvezda Kajli Džener (29) oborila je rekord koji je na Instagramu držala pjevačica Bijonse kada je riječ o najvećem broju lajkova postavljene fotografije u 2017. godini..

Fotografija kojom je pjevačica Bijonse na Instagramu objavila da čeka blizance u prošloj godini skupila je najviše preko 11 miliona. Taj trenutak Instagram slave je sada prošao!

Naime, Kajli Džener je za samo četiri dana skupila preko 14 miliona lajkova koji ne prestaju da rastu. Slika njene bebe Stormi je bukvalno srušila Instagram.

9236a1dec7065bbe7fe40263d697c445

Naime, nakon što je svih devet mjeseci skrivala trudnoću, bilo je očekivano da će vijest o Kajlinom rođenju ćerkice izazvati euforiju u javnosti, pa nas ne čudi što fotka novorođenčeta broji ovoliko lajkova.

A čini se da trudnice i bebe uvijek dobro prolaze na Instagramu jer je u 2017. godini na drugom mjestu po broju lajkova bila fotka novog djeteta Kristijana Ronalda.

Kurir.rs

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.