Sniježne padavine nastavljaju da otežavaju život u Čikagu, izazvane brojne nesreće

Sniježne padavine u Čikagu, u Sjedinjenim Američkim Državama (SAD), već nekoliko dana otežavaju život u tom gradu.

Sniježni pokrivač mjestimično je dosegao visinu od 30 centimetara, zbog čega je odvijanje saobraćaja značajno otežano, prenosi Anadolija.

Prvog dana padavina, otkazano je više od 1.400 letova u Čikago ili iz njega, a drugog dana više od 400 letova je otkazano ili je kasnilo.

Sloj leda pojavio se i na obalama jezera Mičigan, a nove snježne padavine očekuju se u nedjelju.

Iako su brojne ekipe za čišćenje snijega upućene na ulice Čikaga, zbog padavina i nepovoljnih vremenskih uslova došlo je do brojnih nesreća širom grada.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.