Bora Čorba opljačkan u Parizu, doživio nervni slom
Bora Đorđević

Bora Čorba opljačkan u Parizu, doživio nervni slom

Bora Čorba doživio je nervni slom kad mu je nepoznati muškarac ukrao torbu u kojoj je, pored ličnih dokumenata, bila i sveska s pjesmama koje je napisao!

Krađa se desila u hotelu u Parizu, a frontmen Riblje čorbe slučaj je odmah prijavio policiji, koja je lopova ubrzo uhapsila, prenosi Kurir.

"Ta sveska mi je najvažnija stvar koju imam. Poludio sam kad su mi na recepciji hotela rekli da je baš moja tašna ukradena. I dalje ne mogu da shvatim da neko može da odnese tašnu s recepcije. Od svega što sam imao u toj torbi ništa nije vrijedno kao ta sveska. Budući da se tamo takve stvari odmah riješavaju, policija je na osnovu video-snimka brzo pronašla lopova. Kada sam vidio ko mi je ukrao tašnu, pomislio sam da traži neku vrijednu stvar. Njemu ta sveska ne treba, a meni je sve", kazao je on.

On je u decembru prošle godine imao suđenje.

"Bio sam na ročištu i sad čekam ishod svega toga. Sigurno neće proći nekažnjeno. Ništa nije dobio time što je to uradio, a ja sam se maltretirao oko ličnih dokumenata i samo mi je napravio muku i glavobolju", zaključuje roker.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.