URA: Nadamo se da DPS-ov kandidat na izborima neće proći kao njihov projekat Mediteranske ulice u Budvi
Bojan Jevrić

URA: Nadamo se da DPS-ov kandidat na izborima neće proći kao njihov projekat Mediteranske ulice u Budvi

Nakon što je izašao ispod šinjela vođe kriminalne grupe Svetozara Marovića sa kojim je kao sekretar za gradsku infrastrukturu i ambijent Budve trajno devastirao taj grad, Nikola Divanović se ovog puta javio iz Službe za informisanje DPS-a, sa javnosti nepoznate lokacije, stoji u odgovoru Bojana Jevrića na saopštenje Nikole Divanovića iz DPS-a.

„Ostaje dilema da li je saopštenje pisano u zgradi stare Vlade ili ružičastom zdanju u Bulevaru Ivana Crnojevića. Vjerujemo da je u pitanju druga adresa jer je vikend pa je najverovatnije da je teret ovog puta pao na dežurne ružičaste sluge režima“, kazao je Jevrić.

Naglašava da kad Divanović govori o inferiornosti i političkoj frustriranosti onda on misli na sebe.

„Teško je nositi nasljeđe svog političkog mentora i vođe kriminalne grupe Svetozara Marovića i biti uspješan na političkoj sceni. Teško je kada vas građani Budve pošalju u političku prošlost, a tužilaštvo vam piše optužnicu zbog devastacije Bedema starog grada u Budvi i strahujete da neće samo stati na tome. Kako onda u takvim uslovima biti superioran u bilo čemu?“, ističe Jevrić.

„Uprkos svim destruktivnim naporima i pregnuću koje Divanović sa svojim DPS-om i njihovim partnerima iz različitih sfera, pregalački ulaže iz godine u godinu – podrška i kredibilitet kod građana im konstantno opada. Svake godine kontinuirano povećavaju svoje dosijee u tužilaštvu i tako percipiraju svoju budućnost na optuženičkim klupama“, ističe Jevrić.

Dodaje da se ipak nada da DPS-ov kandidat na nastupajućim predsjedničkim izborima neće završiti kao "Divanovićeva uža specijalnost dok je još bio sekretar za gradsku infrastrukturu Budve, Mediteranska ulica - glavna gradska saobraćajnicu u srcu Budve".

„Jeste da vam partija, poput Mediteranske ulice u Budvi, puca po šavovima od silnih afera i kontinuirane devastacije zemlje, ali bilo bi poprilično dosadno gledati vaš strmoglavi pad. Vjerujemo da će biti zanimljivije gledati kako postepeno iščezavate sa političke scene, a onda kako i mnogi od vas broje dane u zatvoru“, zaključuje Jevrić.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.