Burić: Aleksu partneri
DPS

Burić: Aleksu partneri "preveslali", a on ljut na DPS

Čudi nas da Bečićevi Demagozi ne vide da su postali predmet podsmijeha, i to ne samo po društvenim mrežama, gdje svako njihovo saopštenje predstavlja novu inspiraciju, već i u krugovima njihovih partnera, koji sa strane zadovoljno gledaju političku i svaku drugu degradaciju čovjeka koji je zaista u jednom trenutku pomislio da je lider nečega, kazao je Marko Burić, iz Službe za informisanje Demokratske partije socijalista Crne Gore.

"Kad god zaškripi između Alekse i partnera, eto nove gomile besmislenih rečenica koje bi, valjda, trebalo da nas potresu i uvjere da su Demagozi ozbiljna prijetnja bilo kome na političkoj sceni Crne Gore. I dok se oni troše na ubjeđivanje javnosti da su „glavni“ u opoziciji, lokalne koalicije im vise o koncu zbog sukoba sa partnerima.

Pošto su ga upravo oni sveli na pravu mjeru, i nakon neuspješnog pokušaja da ih uvjeri kako je nula mandata - fenomenalan rezultat,  te da je najbolji, najpametniji, najljepši  - bogom dan za lidera - Aleksa umjesto da se ljuti na svoje partnere, on se neopravdano žesti na nas. Kao da smo mi krivi što su ga žednog preko vode preveli, pa sad njegova  taština i sujeta ne mogu to da prežive", kazao je Burić.

Dodaje da što se tiče DPS  "dobro je što postoji Aleksa".

"Dobro je da postojiš, jer osim što nas zabavljaš i  zasmijavaš, ti si dobar primjer kako starmalost, izvještačenost, prevara i podvala nikad u Crnoj Gori nijesu prolazili", zaključuje Burić.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.