Racija u podgoričkom lokalu, pronađeni pištolji,kokain, jedno lice uhapšeno
ilustracija

Racija u podgoričkom lokalu, pronađeni pištolji,kokain, jedno lice uhapšeno

Službenici CB Podgorica su u sadejstvu sa službenicima Posebne jedinice policije juče izveli raciju u ugostiteljskom objektu „Cheers“ u ulici Njegoševoj.

Prilikom pregleda D.D. (39), policijski službenici su pronašli i oduzeli pištolj marke TT M57 kalibra 7,62 mm, u ilegalnom posjedu. Daljim pregledom u objektu policijski službenici su pronašli odbačeni pištolj marke Češka zbrojevka sa okvirom u kojem je bilo šest metaka, dok su pregledom G.Đ. (43) policijski službenici pronašli i oduzeli dva pakovanja praškaste materije bijele boje za koju se sumnja da je opojna droga kokain - saopšteno je danas iz policije.

Po nalogu nadležnog državnog tužioca  D.D.  je uhapšen a protiv njega je podnijeta krivčna prijava zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

U vezi daljih zakonskih postupanja prema G.Đ. kod kojeg je pronađena materija za koju se sumnja da je opojna droga kokain, nadležni tužilac će se naknadno izjasniti.U cilju utvrđivanja porijekla i vlasništva pronađenog pištolja, policijski službenici su oružje uputili u Forenzički centrar radi vještačenja, a nakon čega će se nadležni tužilac izjasniti o kvalifikaciji djela - zaključuju iz Uprave policije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.