Podgorica: U vozilu cetinjskih registracija pronađena droga i oružje, vozač uhapšen
ilustracija

Podgorica: U vozilu cetinjskih registracija pronađena droga i oružje, vozač uhapšen

Službenici Centra bezbjednosti Podgorica su juče, preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti, pronašli i oduzeli oružje, municiju i kokain, i tom prilikom uhapsili 28-godišnjeg A.M.osumnjičenog da je počinilo krivično djelo nedozvoljno držanje oružja i eksplozivnih materija, dok će se nadležni tužilac za posjedovanje materije za koju se sumnja da je kokain naknadno izjasniti.

Patrola podgoričke policije je juče oko 14,30 časova u naselju Konik kontrolisala vozilo marke „Seat“ cetinjskih registarskih oznaka, kojim je upravljao A.M. (28), dok su se u vozilu nalazili Ž.J. (29) i I.I. (19). 

"Pregledom lica i vozila, policijski službenici su pronašli i oduzeli pištolj u ilegalnom posjedu marke Češka zbrojevka kalibra 6,35 mm sa okvirom u kojem se nalazilo pet komada metaka istog kalibra, 189 komada pištoljske municije raznog kalibra, okvir od pištolja kao i pvc paketić sa sadržajem praškaste materije bijele boje za koju se sumnja da je opojna droga kokain", saopšteno je iz policije. 

Državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici je naložio da se A.M. liši slobode i da mu se privede uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljno držanje oružja i eksplozivnih materija.

Pronađeni oružje, municija i opojna droga će biti upućeni Forenzičkom centru radi vještačenja. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.