Otvorene Zimske olimpijske igre, Vujičić barjaktarka
Foto:Reuters

Pjongčang

Otvorene Zimske olimpijske igre, Vujičić barjaktarka

Zimske olimpijske igre, 23. po redu, svečano su otvorene u južnokorejskom Pjončangu.

Najznačajni sportski događaj ove godine, pored Svjetskog prvenstva u Rusiji u fudbalu, ceremonijom na krcatom Olimpijskom stadionu u Pjončangu, uz vatromet i specijalni program, otvorene su Igre na kojima će biti organizovana 102 takmičenja u 15 sportova, uz učešće 2.925 sportista iz 92 nacionalna komiteta.

U defileu sportista zastavu Crne Gore iznijela je mlada skijašica Jelena Vujičić.

Pored Vujičić, koja će se takmičiti u slalomu i veleslalomu, u PyeongChang-u će, u istim disciplinama, nastupiti i Eldar Salihović, dok će u kros kanrtiju Crnu Goru predstavljati Marija Bulatović.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.