Agović da plati 300 eura zbog mučenja psa
Foto: Facebook

Agović da plati 300 eura zbog mučenja psa

Osnovno državno tužilaštvo u Beranama odredilo je novčanu kaznu od 300 eura za Adrović Minasa iz Petnjice zbog mučenja psa.

NVO Prijatelji životinja Podgorica podnijelo je 31. januara krivičnu prijavu protiv N.N. lica Osnovnom državnom tužilaštvu u Beranama zbog krivičnog djela ubijanje i mučenje životinja i razaranje njihovog staništa.

276554606867602850458968567745028180640523n

Nakon što je tužilaštvo prikupilo informacije od Uprave policije o identitetu osoba sa fotografije objavljenje na Facebook stranici Podgorički vremeplov protiv Agovića je Osnovno državno tužilaštvo u Beranama podnijelo krivičnu prijavu zbog krivičnog djela ubijanje i mučenje životinja.

Agović je saslušan u Beranama, a nakon saslušanja tužilac je naložio da uplati 300 eura na račun Doma starih u Bijelom Polju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.