Zaposlena u Upravi za nekretinine osumnjičena da je primala mito
Ilustracija

Herceg Novi

Zaposlena u Upravi za nekretinine osumnjičena da je primala mito

Službenici Uprave policije MUP-a – Odsjeka za suzbijanje privrednog kriminaliteta su u sadejstvu sa službenicima Centra bezbjednosti Herceg Novi lišili slobode Z.K. (34) iz Herceg Novog, zbog postojanja osnovane sumnje da je počinila produženo krivično djelo primanje mita.

"Naime, Z.K. je, kako se sumnja, ovo krivično djelo počinila način što je, u svojstvu službenog lica, zaduženog za vođenje upravnog postupka u Upravi za nekretnine – Područna jedinica Herceg Novi, u vremenskom periodu jun – novembar 2016. godine u Herceg Novom, zahtijevala – tražila mito (novac) od više lica kako bi izvršila službenu radnju koja je vezano za predmete (podnijete zahtjeve) koje su stranke vodile kod Uprave za nekretnine PJ Herceg Novi, pri čemu je od jednog lica, koji je stranka u predmetu, kako se sumnja, primila mito u iznosu od 200 eura", saopšteno je iz policije.

Osumnjičena Z.K. će, uz krivičnu prijavu, biti privedena državnom tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici.

 

 

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.