Ana i Švajni saznali pol djeteta, odlučili da će nositi srpsko ime
Bastijan Švajnštajger i Ana Ivanović

Ana i Švajni saznali pol djeteta, odlučili da će nositi srpsko ime

Nekadašnja teniserka i njen suprug bili su presrećni kada su čuli kog pola je njihovo dijete. Od trenutka kada su saznali da će biti bogatiji za dječaka oni razgovaraju o imenima, a skoro je sigurno da će Ana izabrati neko srpsko ime.

Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger u javnosti su okarakterisani kao idealan par. O njihovoj ljubavi se priča otkako su uplovili u ljubavnu vezu, zatim se vjenčali, pa i sada kada čekaju bebu. Gdje god da se pojave, oni su pod budnim okom javnosti, te ne iznenađuje činjenica što ljude širom svijeta interesuje svaki detalj Anine trudnoće. Ana i Bastijan čekaju dječaka, a odlučili su da će mu dati srpsko ime, saznaje "Blic".

- Kada su saznali kog pola je njihova beba, Ana i Švajni su bili presrećni. Njima nikada nije bilo bitno da li je dječak ili djevojčica, ali su se veoma obradovali kada im je saopšteno da će dobiti sina. Svi znate da su mediji špekulisali o njenoj trudnoći otkako se par vjenčao, zato oni i ne žele da otkrivaju nikakve informacije. Sve se čuva u tajnosti, a ni njihove porodice ne pričaju za medije. Ana je do sada često dolazila u Beograd jer je tamo ginekolog kom ona potpuno vjeruje. U Srbiji su i saznali da čekaju dječaka - kaže izvor blizak nekadašnjoj teniserki i dodaje:

- Čim su čuli da će dobiti sina, Ana i Bastijan su počeli da razmišljaju o imenima. Mnoga su bila u opticaju, a ona je izrazila želju da djetetu da srpsko ime. Švajni je podržao svoju dragu, a dvoume se oko nekoliko imena. Oni zaista uživaju u svakom trenutku Anine trudnoće i jedva čekaju da na svijet dođe dječak. Ana uopšte nije zahtjevna trudnica, a dane provodi s prijateljima i dragim ljudima. Bilo je priče da će se ona poroditi u Beogradu, ali to još uvek nije sigurno. Kako je Švajni produžio ugovor sa fudbalskim klubom u Americi, pitanje je da li će se organizovati da dođu u Srbiju. On želi da bude uz svoju dragu u tim trenucima, tako da postoji mogućnost da se ona ipak porodi negdje u inostranstvu - objašnjava izvor Blica.

Kako se dalje saznaje, Švajni je produžio ugovor sa Čikago Fajerom, pa će oni narednih godinu dana živjeti u Americi, gde će i odgajati svoje dijete. Ana uveliko radi na uređenju sobe za bebu, a kako se porođaj približio, počela je i da kupuje garderobu za mališana. Bastijan joj u svemu pomaže, koliko mu obaveze dozvoljavaju, a Ana se i sa mamom konsultuje oko bitnih stvari vezanih za djecu.

Podsjećanja radi, veza Ane i Bastijana je izazivala dosta pažnje. Oni su sudbonosno “da” izgovorili u Veneciji u junu 2016. godine, a svadbu su pratili mediji širom svijeta. Par je prvo živio u Njemačkoj, gdje je Bastijan igrao fudbal, da bi se zatim preselili u Ameriku. Nekoliko mjeseci nakon svadbe Ana je objavila da se povlači iz tenisa i da će se posvetiti porodici. Krajem septembra prošle godine otkriveno je da je Ana u drugom stanju, što je obradovale mnogobrojne fanove ovog para.

Grade kuću u Vojvodini

Kada su posljednji put posjetili Srbiju, Ana i Bastijan su birali plac za kuću koju će izgraditi van prijestonice. Njihova želja je da to bude u blizini jezera Palić, dok im je druga opcija Fruška gora.

- Ana i Bastijan su shvatili da će njihov život u Beogradu, kada se Ana bude porodila, biti pod lupom javnosti i stalnim praćenjem paparaca. Zato su odlučili da prije njenog porođaja pazare imanje na Paliću, gdje će izgraditi kuću kako bi na miru mogli da uživaju sa nasljednikom daleko od gradske vreve. Oni su agentima za nekretnine rekli da druga opcija može biti Fruška gora, ali dio koji nije mnogo naseljen i da im komšije budu udaljene. Zainteresovani su i za imanje na kojem je već izgrađena kuća, ali su više za to da bude u etno-motivima - otkrio je nedavno izvor blizak ovoj porodici za “Blic”.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.