Mandić i Knežević udaljeni sa suđenja; Katnić tvrdi da mu je Mandić psovao majku
Foto:Screenshot

Mandić i Knežević udaljeni sa suđenja; Katnić tvrdi da mu je Mandić psovao majku

Optuženi Milan Knežević i Andrija Mandić udaljeni su danas sa suđenja za pokušaj terorizma na izborni dan pred Višim sudom u Podgorici.

Specijalni tužilac Milivoje Katnić tražio je da se opomene optuženi Andrija Mandić jer mu je, kako tvrdi, psovao majku. Sutkinja Suzana Mugoša je kazala da vijeće to nije čulo jer je advokat postavljao pitanje a svjedok Mirko Velimirović odgovarao.

Mandić je kazao da to nije tačno.

"Nijesam opsovao majku tužiocu, već da je to svjedok svojom izjavom uradio", kazao je Mandić. On je žustro reagovao nakon obraćanja sutkinje Mugoše.

"Ne možete meni da se tako obraćate, kao da ste mi razredna. Sram Vas bilo zbog takvog postupanja", kazao je Mandić koji je odlukom sutkinje udaljen  iz sudnice do kraja dokaznog postupka zbog uvrede sudu i narušavanja ugleda i dostojanstva suda.

Zatim je optuženi Milan Knežević kazao sutkinji da nema poštovanja prema liderima DF-a. 

"Zašto to radite, jer je sve ovo pošlo u jezero. Izigravate nekoga straješinu razrednog liderima DF-a, to neće niko moći u Crnoj Gori", kazao je Knežević.

Sutkinja je i njega udaljila iz sudnice. Knežević se pri izlasku obratio specijalnom tužiocu Milivoju Katniću nakon čega je izguran iz prostorije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.