Drecun: Ne vjerujem da će Priština do kraja riješiti Ivanovića
Ivanović ubijen 16. januara

Drecun: Ne vjerujem da će Priština do kraja riješiti Ivanovića

Predsjednik skupštinskog Odbora za Kosovo i Metohiju Milovan Drecun izjavio je jutros da ne vjeruje da će Priština do kraja riješiti ubistvo lidera Građanske inicijative SDP Olivera Ivanovića."Ne mislim da će to biti rasvijetljeno do kraja", rekao je Drecun za Radio-televiziju Srbije.

On je kazao da ne vjeruje da će prištinski organi "izaći sa pravim informacijama", što bi prema njegovom mišnjenju zatvorilo prostor za špekulacije.

Drecun je prokomentarisao i izjavu predsjednika Kosova Hašima Tačija da ubistvo nije etnički motivisano i kazao da bi Tači takve podatke mogao da iznese tek kada bi istraga bila završena.

Oliver Ivanović ubijen je 16. januara ispred prostorija Građanske inicijative SDP u Kosovskoj Mitrovici.

Beograd je tražio da učestvuje u istrazi, ali je Priština to odbila i pristala na razmjenu informacija.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.