Pročitajte OVE savjete i promijenite svoj život
Ilustracija

Pročitajte OVE savjete i promijenite svoj život

Ako još uvijek niste pronašli svoju srodnu dušu, a težite ka tome, pročitajte ovih nekoliko pravila koja će vam pomoći da se približite svom cilju i pronađete ljubav o kakvoj ste maštali.

Promijenite način na koji razmišljate

Najlakše je reći da nema dobrih frajera, da ljubav jednostavno nije za vas, i da ste sigurni da nikada nećete pronaći nekoga sa sebe, piše Cosmopolitan. Ako promijenite stav i način na koji razmišljate, stvari će se složiti same od sebe.

Nabavite život

Zvuči kao rečenica koju ljutita tinejdžerka izgovara u nekom filmu, ali istina je - ako se vaš život sastoji od traženja ljubavi, velike su šanse da je baš zato ne možete pronaći. Počnite da se družite sa ljudima, da izlazite, pronađite hobije i aktivnosti koje vas ispunjavaju - jednom kada stvarno počnete da osjećate da imate ispunjen život, ljubav će lakše pronaći put do vas.

Uperite prstom u… sebe!

Umjesto da tražite greške u drugima, pokušajte da razmislite koje su vaše mane. Zapitajte se da li ste vi osoba sa kakvom biste voljele da budete u vezi. Ako jeste, samo nastavite da tražite, a ako niste, krajnje je vrijeme za neke promjene.

Saznajte šta želite

Ako ne znate ni šta tačno tražite, mnogo teže ćete pronaći ljubav. Obavite razgovor sa sobomi razmislite koje su vaše želje, i još važnije - koje su stvari koje nikako ne želite.

Riješite se prtljaga

Bivši momci su najčešće veliki tereti koji onemogućavaju da krenete dalje. Ako imate nekog bivšeg kojeg ne možete da se riješiti, potrudite se da nekako to ipak učinite. Bez njega, funkcionisaćete mnogo lakše.

Cosmopolitan.rs

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.