Težak udes na Ibarskoj magistrali: Poginula jedna osoba, troje povrijeđeno
Foto: G. Šljivić, Novosti

Težak udes na Ibarskoj magistrali: Poginula jedna osoba, troje povrijeđeno

U saobraćajnom udesu koji se oko 9 sati, dogodio u mjestu Lozno na Ibarskoj magistrali, na dionici puta Kraljevo-Raška, nedaleko od rudarske varošice Ušće, poginula je četrdesetdvogodišnja žena sa područja Novog Pazara, dok su tri osobe povrijeđene.

Udes se dogodio kada su se, pod još nerazjašenjenim okolnostima, u oštroj krivini direktno sudarili „mercedes“ novopazarske registracije koji se, kako se pretpostavlja, kretao iz pravca Raške i „ford fokus“ niške registracije koji je dolazio iz suprotnog pravca.

Od zadobijenih povreda na mjestu je preminula žena koja se u „mercedesu“ nalazila na mjestu suvozača, dok su povrijeđeni vozač i putnik iz ovog automobila, kao i žena koja je upravljala „fordom“ hitno preveženi u Opštu bolnicu „Studenica“ u Kraljevu.

Prema priči očevidaca, u izvlačenju povrijeđenih iz smrskanih automobila učestvovali su i pripadnici vatrogasno-spasilačke jedinice, ali nesrećnoj ženi, na žalost, nije bilo spasa.

Kako saznaju Novosti u kraljevačkoj bolnici, žena iz „forda“ je zadobila lakše povrede, dok je jedan muškarc iz „mercedesa“ zadobio prelom butne kosti, a drugi povredu lijevog grudnog koša i glave.

Zbog udesa i uviđaja pripadnika saobraćajne policije i nadležnog tužilaštva saobraćaj je na ovoj dionici magistrale kroz klisuru Ibra bio u višestanom prekidu pa su se iz oba pravca formirale kilometarske kolone automobila, kamiona i autobusa.

Novosti

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.