Jovetić među 30 najplaćenijih igrača u Francuskoj, a evo koliko zarađuje
Stevan Jovetić

Jovetić među 30 najplaćenijih igrača u Francuskoj, a evo koliko zarađuje

Francuski “Ekip” objavio je spisak 30 najplaćenijih fudbalera u Ligi 1, a nije iznenađenje da najviše novca za plate igrača izdvaja Pari Sen Žermen.

Čak prvih 13 igrača po zaradama dolaze iz pariskog kluba, a daleko ispred konkurencije, na prvom mjestu je Nejmar, koji mjesečno zarađuje 3.067.000 i slovima tri miliona i šezdeset sedam hiljada eura.

Drugi je Edison Kavani sa 1.54 miliona eura mjesečno, Kilijan Mbape prima 1.5 miliona, Tijago Silva 1.33, Anhel Di Marija i Markinjos po 1.12 miliona…

Najplaćeniji fudbaleri, a da nisu članovi PSŽ-a dolaze iz Olimpika iz Marseja. Dimitri Pajet i Luis Gustavo su plaćeni po 500.000 evra mjesečno.

Na listi 30 najplaćenijih fudbalera u Francuskoj, kapiten crnogorske reprezentacije Stevan Jovetić zauzeo je 29. mjesto sa 280 hiljada eura koliko mjesečno dobija od Monaka.

sportskacentrala.com

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.